avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bani pentru termoizolare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bani pentru termoizolare

Buna,

Am avut o locuinta cu trei camere pe care le-am vandut-o anul trecut.
A fost platita o suma ma pe numele meu, pentru term izolarea locuintei la asociatia de proprietari.
In anul asta am primit bani inapoi pentru-ca izolarea nu va fi executat.
Noul proprietar spune ca el are draptul la bani?
Deoarece este a suma mai mare, vreau sa stiu cum este legislatia in acest caz?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:04, 30 Noiembrie 2013
Va mai intreb odata care este norma in care se spune ca nu se restituie banii nefolositi pentru reabilitare, nu ma luati cu altceva ca stim amandoi cine a gresit si nu recunoaste.
Nu ma luati cu fodul de reparatii pe timp limitat.
In speta supusa discutiei,respectiv suma achitata de un proprietar in contul reparatiei la parti comune,banii nu se pot restitui ,o data pentru ca dispozitia mentionata precizeaza ca sumele percepute pentru reparatii nu se restituie ci intra in fondul de reparatii al asociatiei de proprietari
Autorul subiectului nu poate ridica pretentii asupra sumei ,pentru ca nici nu mai este proprietar in acel imobil
El nu ridica pretentii asupra banilor pentru ca banii deja i-a primit.

Intreaba daca noul proprietar are dreptul sa emita pretentii asupra acestor bani.
Nu se pune in discutie faptul ca banii trebuia sau nu sa ramana in fondul de reparatii.

Interventie moderator
@ynocentta,
Va rog cititi mesajul initial si nu mai raspundeti pe langa subiect, abatand discutia in alta directie decat cea solicitata de utilizator

@cetateanhu

Cititi si discutia aceasta pe aceeasi tema:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
elga50, moderator
Interventie moderator

Inchid acest topic deoarece se insista in a se raspunde altceva decat doreste utilizatorul sa afle.
Daca cineva doreste sa raspunda strict la intrebarea initiala, il rog sa ma contacteze pe mp ca sa deschid topicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de chiriasi tbogdann tbogdann Buna ziua, sunt chirias intr-un bloc ANL din Arad si as dori sa stiu carui lege se supune organizarea si functionarea asociatiilor de chiriasi, (atentie nu ... (vezi toată discuția)
Conditiile de restituire a fondului de rulment si reparatii angi25 angi25 Va rog frumos ajutati ma cu articol, lege din care sa reiasa conditiile de returnare a fondului de rulment si celui de reparatii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Fond de reparatii popliviu popliviu Buna seara, am o nelamurire in legatura cu fondul de reparatii, mi-am cumparat un apartament si administratorul ia dat fondul de reparatii si cel de rulment ... (vezi toată discuția)