avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara din SUA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara din SUA


Dintr-o relatie de concubinaj cu un cetatean american a rezultat un copil. Copilul sa născut in România si a fost recunoscut legal de tatal sau si ii poarta numele.
As dori sa chem tatăl copilului in instanța pentru stabilirea pensiei alimentare. Care sunt pași pe care trebuie sa ii urmez astfel încât tatăl copilului sa plătească aceasta pensie alimentara ? Menționez faptul ca eu si copilul suntem in România iar tatăl copilului se afla in State.
Copilul are 1 an si 8 luni . Locuiește in statul Virginia . Venit aproximativ al tatălui este de 7.500$
$7,500 pe ce... an? lună?
Pe luna.
Mai, dar chiar nu contribuie cu nimic ?
Intr-adevar, oricat ar castiga si daca ar sta in ajutorul social,100 $ nu e mult deloc.

Obtineti intai o hotarare.
atunci datorează $884 pe lună ca și pensie alimentară. dar tot nu văd cum ați putea să obțineți banii ăștia în acest moment, dacă nu îl acționați în judecată aici.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatal copilului meu de 7 ani locuieste in sua si are ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, tatal copilului meu de 7 ani locuieste in SUA si are dubla cetatenie Ro_SUA. Pana acum nu a contribuit cu nimic, fiind absent din viata noastra de 6 ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat sua, daca numele tatalui e diferit Guguluff Guguluff Intampin probleme la transcrierea unui certificat de nastere al fiului meu, nascut in SUA, din parinti romani. Am incercat sa depunem dosarul, dar ne-a fost ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman-american cu domiciliul stabil in sua ,c.i. provizorie in romania ili47 ili47 Buna , situatia este urmatoare *cetatean roman-american stabilit de 20 de ani in SUA *cu ocazia dobandirii casa si teren .Notarul cere dovada cetateniei ... (vezi toată discuția)