avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte motocicleta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte motocicleta

Buna seara.Aseara am facut un schimb cu o persoana de bunuri.Am dat un sistem audio care functioneaza pe o motocicleta cu cartea de identitate a motorului.Astazi mi s-a spus ca vrea sa il dau inapoi ca a gasit o oferta mai buna.Eu la schimb nu am facut un contract scris de schimb.Acum eu am motorul cheile si actele.Daca s-ar duce la politie sa ceara returnarea lui as putea fi sanctionat ca nu doresc returnare?Repet am doar actele si cheile nu am certificat de schimb.

Alte discuții în legătură

Achizitie moto cu placuta de identitate falsa thedjwilly thedjwilly Buna Ziua, in vara am achizitionat de la un Domn o motocicleta, cu acte de Franta, care se potriveau cu numerele scrise pe una din seriile de ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate motocicleta nemteanul1980 nemteanul1980 Buna ziua, Revin cu o problema ridicata si anul trecut si pe care nu am rezolvat-o inca. Voi incerca sa dau un context mai detaliat acum: In vara anului ... (vezi toată discuția)
Probleme radiere/inscriere motocicleta! VisanGabriel VisanGabriel Salut, Am cumparat in luna iulie o motocicleta...am facut contract de vanzare cumparare in 3 exemplare 2 sunt la mine unu la propietar,mi-a predat cartea de ... (vezi toată discuția)