avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
fii si fiice..de tati sunt peste tot, in toate barourile..un copil de avocat nu cred ca a picat un examen de primire in profesie...ca un exercitiu, uitati-va la listele din teritoriu..printre primii..cei cu traditie juridica ..in familie..
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
ContSters29717, utilizator
Dragi prieteni,

Fac un apel celor care AU SUSTINUT EXAMENUL LA BAROUL TIMIS si celor care au fost nedreptatiri la note, CELOR CARORA LI S-AU FURAT DIN NOTA!!!
Nu este admisbil ca membrii comisiei de proced pen SA SI BATA JOC DE CORECTAT, doar ca nu au avut ei chef sa corecteze sau ca unii au scris urat!!!
Ar fi bine ca cei care au corectat sa se uite pe acest forum si macar sa faca ceva la contestatii, FIINDCA NOI CEI NEDREPTATITI vom merge mai departe, cu plangeri la UNBR si chiar in instanta!!!
Asadar, cei care au sustinut examenul la TIMIS va rog sa ma contactati si sa facem ceva impreuna, fiindca sunt convinsa ca sunt multi altii in situatia mea, care au luat note mari peste 8 la materii si au luat 4 la proced pen sau la alta materie!!!
Astept mesajul vostru!!

Vicepresedintele UNBR-ului este domnul Ionel Hasotti . Coincidenta sau nu.....pozitia 400? Se va vedea dupa contestatii...........
Mihaela a scris:

ILIE-IORDACHESCU ANDREEA 8 /7 /7 /8 / media 7.5 - ADMIS. X-( Al cui credeti ca este acest nume?! Al fiicei d=nului decan al BB. Priviti si va minunati! :O
De privit putem privii pina ne fac ochii 'Poc':ODe minunat nu cred ca mai sunt multi care sa o faca,eu de mult nu ma mai minunez.Si stii ce e mai prost?Ca a inceput sa mi-i para firesc!#-o:sorry:
miriapod a scris:

Mihaela a scris:

ILIE-IORDACHESCU ANDREEA 8 /7 /7 /8 / media 7.5 - ADMIS. X-( Al cui credeti ca este acest nume?! Al fiicei d=nului decan al BB. Priviti si va minunati! :O
De privit putem privii pina ne fac ochii 'Poc':ODe minunat nu cred ca mai sunt multi care sa o faca,eu de mult nu ma mai minunez.Si stii ce e mai prost?Ca a inceput sa mi-i para firesc!#-o:sorry:

Ce sa iti placa?! Sa te minunezi sau sa te dai cu capul de perete!? :P :-/ (P.S. : Ultima pare s-a vrut o glumita; sper ca nu te-ai suparat) :)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)