Am inteles gluma,si nu m-am suparat .Mai grav este ca in ultimul timp ma tot dau cu capul de peretele celor ce nu se gindesc decit la interesul lor!Dar si mai grav este ca am inceput sa ma obisnuiesc:">
miriapod a scris:
Mihaela a scris:
De privit putem privii pina ne fac ochii 'Poc':ODe minunat nu cred ca mai sunt multi care sa o faca,eu de mult nu ma mai minunez.Si stii ce e mai prost?Ca a inceput sa mi-i para firesc!#-o:sorry:
ILIE-IORDACHESCU ANDREEA 8 /7 /7 /8 / media 7.5 - ADMIS. X-( Al cui credeti ca este acest nume?! Al fiicei d=nului decan al BB. Priviti si va minunati! :O
Ce sa iti placa?! Sa te minunezi sau sa te dai cu capul de perete!? :P :-/ (P.S. : Ultima pare s-a vrut o glumita; sper ca nu te-ai suparat) :)
Mai copii! Dragii de voi! Chiar ati crezut ca aceste lucrari vor fi corectate la niv el national? Treziti-va: fiecare Barou in parte si-a corectat lucrarile. Si la contestatii va fi la fel: fiecare Barou cu ...ma-ntelegeti ce vreau sa spun! Asa ca, adunati-va (si pe voi dar si puterile) ca sunteti tineri si aveti de unde ;) si mergeti la dl. Decan cu jalba in protap. Faceti o petitie, un memoriu... ceva! Altfel, va treziti luni, mai dezamagiti ca la prima corectura, veti constata cu/fara stupoare ca aveti aceleasi note (de micsorat nu au cum), si vor lua doar cativa, carora le mai trebuiau cateva sutimi (mici-mici-mici) si voi cu note intre 8 si 9 la 3-4 materii, veti inghiti galusca (adica veti ramane pe dinafara tot cu note demne de tot "respectul" (alea intre 2 si 4, max 5).:sorry:
Observ ca anul acesta s-a picat mai mult ca niciodata, ma tot uit pe listele din Bucuresti, dar si din tara si nu pot crede ochilor ce vad! :thumbdown: :stunned: Oare chiar atat de slab pregatiti ati fost si intr-un numar atat de coplesitor?! NU NU NU! Doar vreti sa deveniti AVOCATI... luptati pt drepturile voastre...
Vicepresedintele UNBR-ului este domnul Ionel Hasotti . Coincidenta sau nu.....pozitia 400? Se va vedea dupa contestatii...........