Eu la cat de scarbita sunt nu stiu daca mai am nervi sa umblu de nebuna pe la decan...prodecan sau ce o mai fii desi imi vine sa mor de ciuda, nu mai am unghii....dar sincer nu cred ca se va rezolva mare lucru...oricum speranta moare ultima...
exact! asa este! sunt cu titlu de exemplu: " uitati cat de corecti suntem! am picat-o si pe fiica domnului decan, si pe cutare( nume sonore care atrag atentia)."
mai mult nu spun, nici nu este nevoie.... cine cunoaste mecanismul sistemului, intelege.......
referitor la ce va indemnacolega/colegul de mai sus sa aceti un memoriu
va spun o patanie reala: anul trecut prietenul meu a picat cu 7 in cap pentru ca avea la procedura penala 4 ( a facut parte din nefericita lista de la S la Z ) si dupa ce a depus contestatie si i-au marit de la 8 la 9 la penal - unde nu avea nevoie, a zis sa faca si un memoriu pe care l- depus la maretul UNBR - asta se intampla in decembrie, imediat dupa afisarea rezultatelor la contestatii.
Raspunsul la memoriu a venit la de Unbr in MARTIE, dupa e s-a intrunit consiliul unbr si i-au raspuns ca memoriulnu este un mijloc procedural admis de unbr pentru contestarea notelor, asa ca i l-au respins, fara alte comentarii.
NU zic sa nu incercati sa faceti memoriu, insa, asa cum contestatiile, mijloace admise de ei ca si procedura nu dau niciun rezultat favorabil, memoriul....nici atat!!
Fara suparare Cris, dar daca inveti doar din luna mai cred ca este insuficient pentru a promova un asemenea examen.Eu ,de exemplu, am invatat 2 ani ptr INM iar anul asta am fost aproape, si examenul nu se compara cu cel de la barou. Am promovat examenul ,dar sa stii ca media 8.53 pe care am obtinut-o nu oglindeste fidel cunostintele mele care nu s-au limitat la programa de la barou .....asa ca nu mai fiti nemultumiti daca ati inv doar 3, 4 luni.
Imi pare sincer rau pt voi ca va lasati invinsi atat de usor. Si eu am fost MASACRATA la examenul de definitivat cu note de la 8 la 9, am primit 3 la lege. In conditiile in care am studiat intensiv si am rezolvat subiectele la "punct si virgula" in ideea ca voi obtine cel putin 9 (m-am bazat pe Lege ca-mi va ridica restul notelor si implicit media - fiind prima materie la care am sustinut examenul). La contestatii m-am dus mi-am depus "plangerea" (a fost si la noi la def. macel tot ca la voi la admitere), dar macar noi, ne-am unit fortele si am invins. Am iesit invingatori cei care au avut "arme" sa lupte (adica tezele ce nu puteau fi contestate, datorita continutului clar, concret, la obiect). Nu aveau cum sa ne lase cu aceleasi note... mizerabil de mediocre... altfel, eram decisi sa mergeam mai departe... Si se pare ca ne-am facut auziti acolo unde a trebuit; adica la comisia de recorectura, care a dat fiecaruia ce merita. ;)
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)