#-o paraleleli? ok:)) 7 este o nota mare, in conditiile unui examen cu o tematica data cu 60 de zile inainte
mai stimate domn " DREPT ROMAN" ... daca te intreb ceva din drept roman sau orice alta materie nu stiu cat habar ai , dar ce-i drept ai papagal.....
Am terminat la UNIVERSITATEA BUCURESTI, SI AM LUAT 9,60 LA LICENTA , si nu am invatat nici 2 luni si nici 6 luni, ci mult mai mult... asa ca vorbesti numai prostii.... acum te crezi avocat???????? sunt o multime de avocati care nici macar nu stiu sa scrie si stiu si ei cum au intrat in Barou, de unde stiu ca nu esti unul din ei ( care a copiat cu handsfree, si care nu stie nici macar o definitie) si acum vii si arunci in noroi in toti cei care au invatat si au avut ghinionul sa pice... nu toti care sunt acum avocati au trecut o data macar prin materie, ci mare parte din ei au copiat si astfel au luat examenul !!!( intr-adevar sunt si exceptii si am tot respectul pt ei). incearca sa gandesti mai intai si apoi vorbeste!
Dl. "utilizator" DreptRoman ... credeti ca daca ii mustruluiti la modul acesta este bine?! Va ascundeti in spatele unui nume fictiv, ca sa va revarsati asupra acestor oameni rautatea ( ca sa nu spun frustrarile)! In loc sa ii incurajati. Mai bine le-ati fi spus : asta e, ati picat, la anul invatati mai cu sarg, si mai din timp. Si da, intai se da examenul si apoi se cauta avocatul indrumator, altfel daca vb dinainte si are "surpriza" sa pice, cum e? Usturator, asa macar cat de cat ii mai anesteziaza gandul ca macar nu au vb din timp cu cineva sa-i ia sub aripa. Le tin partea, pt ca si eu am fost printre cei nedreptatiti la definitivat, si numai eu stiu cum a facut cei 2 ani de stagiu. Munca, exploatare la maxim, pt ca am avut ghinionul/nesansa sa merg la SCA-ul lui av. care isi luase si fiica acolo (si ea tot stagiara intr-un an cu mine). Dar ea, a stat 2 ani pe messenger si diverse alte preocupari, iar eu, munceam si pt dosarele mele si pt asa-zisele ei dosare. Dar, privind si cealalta fata a "monedei", mi-a prins bine. Am luat note de peste 8 la 4 din 5 materii, si la Lege m-au zdrobit fara mila, la o lucrare de cel putin 8. Am facut contestaie, si mi-am primit aproape toate punctele. Nu spun ca au fost si candidati, care s-au prezentat la examen in ideea ca poate se copiaza si intra si ei, dar au fost si care s-au prezentat, in cunostiinta de cauza si cand s-a tras linia , au fost facuti KO. Asa ca inainte sa ii includeti pe toti in acelasi "catalog" ... reflectati macar in o data la ceea ce urmeaza sa spuneti/faceti.
Sunt de acord cu dreptroman....la un moment dat, va spun din experienta mea, invatand 3, 4 luni cazi in capcana de a te considera un cunoscator in drept , eroare de cate iti dai seama studiind in continuare alte 3, 4 luni si alte 3, 4 luni si dupa 24 de luni in care ai studiat asiduu si treci din nou prin materie constati ca tot ti-au scapat anumite nuante care au legatura cu altele si tot asa.
Solutia este sa nu va mai lamentati atat ca ati fost furati si sa va evaluati corect si drept pentru ca este spre binele vostru, iar la anul cand o sa promovati examenul o sa le dati dreptate corectorilor de anul asta ca v-au picat.
Pai numele utilizatorului sugereaza un posibil contact strans cu dreptul roman, care daca s-a petrecut la Universitatea Bucuresti, s-ar putea sa implice si un contact strans cu un anumit profesor... Jenika... nici el nu era prea sensibil in relatiile cu publicul... deh...
stimate dreptroman... am citit 6000 de pagini, am consumat mult mai mult de 20 de markere... am luat examenul din prima, dar nu pot face abstractie de ponderea uriasa a elementului "alea" in corectare... o bataie de joc...
sa nu mai adaug si organizarea superfavorabila FRAUDEI... astfel ca avem oameni bine pregatiti si SUPERTUFE-PRAF in aceeasi oala si oameni bine pregatiti dar care n-au rezistat la oboseala sau stres... care mai stau o tura..