avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
NU fiti pesimisti copii... ganditi-va ca tot raul e spre bine! Iar luni va veti lauda cu titlul de av.stagiar! :thumbup:
sa ai gura aurita :)
am zis in teritoriu, in provincie..nu contest ca exista oameni de caracter printre avocati, nu ma intelege gresit..
btw si eu sunt ca si tine, picat cu 4 la o materie...#-o
Stimata moderatoare,
Am si eu o intrebare, daca imi este permis desigur, cum este posibil sa stergeti mesaje ca fiind "atac la persoana" mie si unora dintre colegii mei iar numitului @drept roman sa-i lasati splendoarea de mesaj postat!???
Oare chiar credeti ca ce a facut aici dumnealui nu se numeste atac la persoana?
Eu consider ca da, ba chiar unul colectiv!
Cum este posibil, v-as mai intreba, ca un utilizator al acestui site sa intervina intr-o discutie si sa discrediteze atatea persoanele cu acuze nefondate si toti ceilalti sa taca?!?
Cum indrazneste, cum isi permite, cu ce drept si oferit de catre cine, acest @drept roman sa catalogheze si sa acuze in acelasi timp pe cei care au picat acest examen???
Si a ce suna postarea acestuia referitor la ore, marker in x culori si ani de munca pentru reusita la acest examen?
Cine este dumnealui sa catalogheze candidatii acestui examen ca nepregatiti suficient?
De ce trebuie sa suportam teoriile lipsite de sens ale acestuia si sa nu avem dreptul la replica!??
Pentru ca...daca domnia sa a avut nevoie de nu-stiu-cati ani de pregatire, asta nu denota decat faptul ca anii facultatii i-a petrecut dormind sau... pur si simplu i-a petrecut! Ce a pazit in facultate, daca ii sunt necesari inca "x" ani dupa terminarea acesteia pentru a se pregati? Si hai sa stam stramb si sa judecam drept, nu se compara examanul de anul acesta cu cei din anii anteriori.

Asadar, stimata moderatoare andreea, alegeti va rog o cale pentru linistea acestui topic.
Indubitabil, daca sunt permise acuzatii catre persoane necunoscute, este necesar a le oferi acestora dreptul la replica!!!
Nu vi se pare corect asa? Mie da! Acuzatul nu trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia, insa i se da dreptul a aduce probe pentru a combate acuzele ce i se aduc. Mde, asa imi aduc eu aminte din materia dreptului penal...fara sa fi invatat inca 2-3-4 sau 7 ani pe langa, asta stiu inca din facultate!

Cu stima...
dragii mei cu un ochi rad si cu amandoi plang....desi am luat, stiu prin ce treceti ca am trecut exact prin acelasi lucru...iata:

before: 6 - 7.25 - 6 - 7 = 6.5625 RESPINS
after: 6 - 7.25 - 7.5 - 7 = 6.9375 RESPINS

deci....am fost cu 0.0625 mai prost in 2008 decat as fi meritat pentru a deveni avocat, asa ca a trebuit s-o iau da capo..
nu va lasati, actionati, sustineti-va drepturile!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)