Mihaela-Elena (Ela) a scris:
Multumesc. Mi-ar fi de mare folos, daca ai putea afla cate ceva. Pe aici lumea e individualista. Si sicer, daca nu mi-ar fi atat de greu, ti-as propune un parteneriat; dar se para ca iti face cu ochiul Aradul. N-am zis ca nu stii cu ce se mananca avocatura, ci am zis ca e f greu de unul singur intr-un sistem in care se practica nepotismul. Iar tu ai sansa sa profiti. Oricum esti de apreciat pt ceea ce vrei sa faci. =D> Bafta. Eu am facut stagiul intr-o societate in care eram inconjurata de fiica avocatului, fiul sau si nepoata. :happy: ... mai mult nu spun pt ca se intelege de la sine cum mi-am petrecut cei 2 ani de stagiatura. Dar, intr-un fel sunt multumita, pt ca am invatat, pt mine, chiar daca pe langa ceea ce deja aveam de rezolvat si era al meu, mai rezolvam si pt fiica-sa si nepoata-sa...si din cand in cand si pt fiu-sau. #-o
bafta pt def
si felicitari
in ceea ce priveste comisia , am intrebat si eu la BB dar nu se comunica, personajele doresc a ramana in anonimat
sunt mamicuta lui radulescua86
trebuie sa faci cerere pt deschiderea cabinetului
sa arati ca ai spatiu , cu alte cuvinte dovada spatiului unde iti vei desfasura activitatea
si la momentul la care eu am dat def-ul taxa era de 500 lei
nu stiu cat este la voi la BB
bafta in continuare
iar in ceea ce priveste parteneriatul nici eu nici a86 nu ar lucra in bucuresti nici platiti #-o