Luciana21 a scris:
Desi am stiu ca justitia este un domeniu corupt nu credeam ca este chiar asa...adica e corupt din fasa ca sa zic asa.E o mare bataie de joc tot ceea ce se intampla in Romanika ...cum spunea un forumist.
Sincer, desi am facut contestatie, am auzit ca anul trecut aveau listele in fata cu cei ce trebuiau sa fie admisi dupa recorectare, so...ramane de vazut....eu bani nu le dau nici in ruptul capului mai ales ca sunt capabila, ma duce capul si ma gandesc ca daca e sa fie tot voi lua examenul PE BUNE...nu se poate ca in tara asta sa aiba valoare numai NULITATILE...fiindca in mare parte cam asta se intampla...daca ai opinii proprii, argumente...hop iti taie avantul...cam asta s-a intamplat si cu acest examen, dar nu ma asteptam la asa o cacealma...
In speranta ca vor veni si vremuri mai bune pentru noi, va doresc un weekend placut si sper sa fim colegi cat mai curand.
Aceasta situatie nu este tipica bucurestiului, a fost si in alte centre si, probabil, va continua bataia de joc in cadrul contestatiilor pt ca nu se intelege cata munca sta in spatele unui examen si de foarte putine ori se acorda 1-2-3 puncte pt a se promova examenul. Ti se pune placa cu anul viitor..dar...tu ai invatat, ai facut sacrificii si, poate, vei renunta pana la anul pt ca uneori asa e viata plina de neprevazut..dar asta nu conteaza pt d-nii avocati-corectori..