avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Mihaela-Elena (Ela) a scris:

In primul rand e o premiera ca s-a picat atat de mult la admitere :O. In al doilea rand, totul s-a rezolvat in liniste deplina :secret: : s-au depus contestatiile, s-au recorectat, s-au afisat din nou rezultatele, cei care au primit suntimile sau punctele au zis "merci" si cei oropsiti au tacut (pt ca oricum erau prea putini ca sa fie luati in seama de cineva). De fapt ,am impresia ca anul trecut au ratat admiterea in jur de 10 candidati (daca stie mai bine ca mine cineva ma poate corecta). Pe cand anul asta a fost (pot spune fara exagerare) doliu , macel in masa... Si am impresia ca totusi vor trece destui la recorectari, deoarece inclin sa cred ca dl. decan si conducerii BB nu i-ar placea sa fie in poces tocmai cu proprii "copii" .:giggle:

eu aici am vazut cu totul altceva....
[ link extern ]
Da Diana_1604... in 2007 au fost numai 6 respinsi + unul cu dosarul incomplet. Iar aia nu e lista finala... o spun pt ca fratele unei colege de-a mea a sustinut admiterea, iar pe lista afisate el e picat....cand de fapt acum e stg...
Desi am stiu ca justitia este un domeniu corupt nu credeam ca este chiar asa...adica e corupt din fasa ca sa zic asa.E o mare bataie de joc tot ceea ce se intampla in Romanika ...cum spunea un forumist.
Sincer, desi am facut contestatie, am auzit ca anul trecut aveau listele in fata cu cei ce trebuiau sa fie admisi dupa recorectare, so...ramane de vazut....eu bani nu le dau nici in ruptul capului mai ales ca sunt capabila, ma duce capul si ma gandesc ca daca e sa fie tot voi lua examenul PE BUNE...nu se poate ca in tara asta sa aiba valoare numai NULITATILE...fiindca in mare parte cam asta se intampla...daca ai opinii proprii, argumente...hop iti taie avantul...cam asta s-a intamplat si cu acest examen, dar nu ma asteptam la asa o cacealma...
In speranta ca vor veni si vremuri mai bune pentru noi, va doresc un weekend placut si sper sa fim colegi cat mai curand.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2009
Luciana21, utilizator
Luciana21 a scris:

Desi am stiu ca justitia este un domeniu corupt nu credeam ca este chiar asa...adica e corupt din fasa ca sa zic asa.E o mare bataie de joc tot ceea ce se intampla in Romanika ...cum spunea un forumist.
Sincer, desi am facut contestatie, am auzit ca anul trecut aveau listele in fata cu cei ce trebuiau sa fie admisi dupa recorectare, so...ramane de vazut....eu bani nu le dau nici in ruptul capului mai ales ca sunt capabila, ma duce capul si ma gandesc ca daca e sa fie tot voi lua examenul PE BUNE...nu se poate ca in tara asta sa aiba valoare numai NULITATILE...fiindca in mare parte cam asta se intampla...daca ai opinii proprii, argumente...hop iti taie avantul...cam asta s-a intamplat si cu acest examen, dar nu ma asteptam la asa o cacealma...
In speranta ca vor veni si vremuri mai bune pentru noi, va doresc un weekend placut si sper sa fim colegi cat mai curand.

Aceasta situatie nu este tipica bucurestiului, a fost si in alte centre si, probabil, va continua bataia de joc in cadrul contestatiilor pt ca nu se intelege cata munca sta in spatele unui examen si de foarte putine ori se acorda 1-2-3 puncte pt a se promova examenul. Ti se pune placa cu anul viitor..dar...tu ai invatat, ai facut sacrificii si, poate, vei renunta pana la anul pt ca uneori asa e viata plina de neprevazut..dar asta nu conteaza pt d-nii avocati-corectori..
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2009
ContSters29717, utilizator
Din regulament reiese ca ar trebui maine dimineata la ora 9 sa fie afisate rezultatele...eu sunt hotarata sa merg mai departe daca nu se rezolva acum... au mai fost si altii si sa stiti ca au rezolvat prin judecata ( ce-i drept a durat cam mult, cateva luni).... deci SE POATE

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)