Mihaela-Elena (Ela) a scris:
Merci mult! App cum ti s-a parut examenul? Ma refer la tot... subiecte, pregatire, corectura ... Dupa cum ai observat si tu, aici e o mica revolta, :training:parerile sunt impartite, mai mult contra decat pro!
Pai subiectele mi s-au parut destul de dificile, mai putin cele de la organizare. Cat despre organizare, a fost ok dar se putea si mai bine. Iar corectura, nu bag mana in foc ca a fost foarte corecta. Era un baiat langa mine care se vedea ca a invatat, si a picat saracu la civil cu 5.75 si media generala 6.90. Poate il ajuta dumnezeu si ia dupa contestatie. In schimb cea care era in fata mea, a scris la civil viciile de consimtamant in loc de cauza actului juridic civil si a luat. Dar in fine, treaba lor. Eu sunt multumita ca l-am luat, pentru ca nu prea ma asteptam sa il iau, sincer.
Oricum, dau dreptate celor de pe aici in opiniile lor.. A cam fost bataie de joc. Am auzit ca la Baroul Dolj nici macar nu au fost sigilate lucrarile si ca unii cer anularea examenului. scrie pe admiterebarou.ro. Nu stiu daca o fi adevarat sau nu, dar oricum a fost bataie de joc. In primul rand, prin faptul ca au pus probele una dupa alta. Si in rest, nu mai zic nimic.