avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
:vishenka: Felicitari si bafta ... te asteapta 2 ani de munca si apoi ...:dance: :dance3: incununarea... titlul mult ravnit (mai-mai ca ala de miss) AV. DEFINITIV!!!
multumesc pt urari si pt incurajari. iti urez si tie mult succes si sa ai multi multi clienti cu multi bani.:D
marza_alexa a scris:

multumesc pt urari si pt incurajari. iti urez si tie mult succes si sa ai multi multi clienti cu multi bani.:D

Merci mult! App cum ti s-a parut examenul? Ma refer la tot... subiecte, pregatire, corectura ... Dupa cum ai observat si tu, aici e o mica revolta, :training:parerile sunt impartite, mai mult contra decat pro!
Trebuie sa ne facem curaj, desi nu-mi dau pace personal, asta e... viata merge inainte! cu sau fara Barou! the show must go on...
Eu stiu un lucru: daca mi se recorecteaza lucrarile pe bune si cu onestitate, corectitudine, seriozitate, punctualitate... imi vor fi restituite punctele "furate", adica cel putin 5-6 (cel putin, cu o corectare f f f exigenta) si ceea ce depaseste cu mult ce imi trebuie pentru a fi admisa. Daca mi se recorecteaza ca prima data, cu punctajul "furat" din motive pe care le-am inteles pe parcurs.... pa-pa si ciao-ciao! :((
Si mie mi-au fost luate punctele acolo unde ma asteptam sa iau note mari! Deci exista o strategie.... ne-au gratiat acolo unde ne-am straduit sa ne stoarcem creierasul si ne-au dat in cap acolo unde era totul prea frumos ca sa fie lasat asa, de unde s-a putut "fura"! #-o Nu s-a tras in public, ci a fost o executie pregatita, instruita, perfecta! Hai ca reiese ca tre' sa le mai si multumesc pentru, totusi.... "strategia" acordata! :O :)):))
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2009
stone, utilizator
Mihaela-Elena (Ela) a scris:

Merci mult! App cum ti s-a parut examenul? Ma refer la tot... subiecte, pregatire, corectura ... Dupa cum ai observat si tu, aici e o mica revolta, :training:parerile sunt impartite, mai mult contra decat pro!

Pai subiectele mi s-au parut destul de dificile, mai putin cele de la organizare. Cat despre organizare, a fost ok dar se putea si mai bine. Iar corectura, nu bag mana in foc ca a fost foarte corecta. Era un baiat langa mine care se vedea ca a invatat, si a picat saracu la civil cu 5.75 si media generala 6.90. Poate il ajuta dumnezeu si ia dupa contestatie. In schimb cea care era in fata mea, a scris la civil viciile de consimtamant in loc de cauza actului juridic civil si a luat. Dar in fine, treaba lor. Eu sunt multumita ca l-am luat, pentru ca nu prea ma asteptam sa il iau, sincer.
Oricum, dau dreptate celor de pe aici in opiniile lor.. A cam fost bataie de joc. Am auzit ca la Baroul Dolj nici macar nu au fost sigilate lucrarile si ca unii cer anularea examenului. scrie pe admiterebarou.ro. Nu stiu daca o fi adevarat sau nu, dar oricum a fost bataie de joc. In primul rand, prin faptul ca au pus probele una dupa alta. Si in rest, nu mai zic nimic.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2009
marza_alexa, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)