avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Diana_1604 a scris:

dreptroman a scris:

1. mesajul era adresat tuturor celor care intra aici si cu ultimele puteri incearca sa isi inventeze scuze pentru propriile esecuri.

2. scopul sau era sa va trezeasca la realitate pe cei care credeti ca ati fost furati, ca a fost doar pe pile, ca au intrat doar cei care au copiat.
In sprijinul acestei idei prezint urmatoarele argumente:
A. "pozitia 400" daca ar fi avut vreo pila pusa NU avea "ghinionul" sa pice la penal...vorbiti despre o studenta care a avut doar 9 si 10 (poate mai bine spus doar 10 si cativa de 9) in toata facultatea. mai exact universitatea din bucuresti, facultatea de drept, sa speram ca la contestatii i se va face dreptate (ca si celorlalti care merita)

ok....ceea ce nu inteleg eu: cum faci diferenta intre cei care intra aici si inventeaza scuze si cei care chiar au fost nedreptatiti?
pozitia 400 a fost nedreptatita! asta spui tu si probabil ca ai dreptate!
in acelasi timp, ii critici pe toti cei care sustin ca au fost nedreptatiti!
si nu-i cunosti pe nici unul dintre ei, cunosti doar pozitia 400.....careia speri ca i se va face dreptate... si adaugi : "ca si celorlalti care merita"

parerea mea: te contrazici singur
lasa-i pe toti sa spuna ce vor, e dreptul lor si in plus nu poti demonstra ca mint
mai bine bucura-te de succesul tau (cum fac si eu de altfel =D>)
.... a se intelege ca ma bucur de al meu :D

Touche!! Excelent spus!
Pt dreptroman:

Si mie imi place ceea ce ai scris mai sus... He he... eu am luat 9 la jenika din prima... si m-am mai si suparat ca nu mi-a dat 10... ei vezi... dar baroul tot ciudat ramane... Ai dreptate in tot ce spui, dar asta nu transforma un examen dubios si incorect in ceea ce ar trebui sa fie... Traiasca Jenika... pasiunea oricarui student...
da mihi SPAGA a scris:
Traiasca Jenika... pasiunea oricarui student...

Asta asa-i, mai ales daca il vezi ca e atat de scund de isi balangane picioarele stand pe scaun :) .
stimabile dreptroman....nush cum de pana mai acum cateva zile sustineai cu ardoare ca trebuie sa invatam 6000 de pagini sa consumam 20 de markere si nush cate topuri de hartie...iar acum vi si ne spui ca mie mi-au trebuit 29 de zile ca sa intru...pai cand le-ai consumat?? pe carti colorate?? pe post de hartie igienica...pt ca a citi 6000 de pagini iti trebuie mai mult de 29 de zile si nici macar cei 4 ani de facultate...ca din cate ai spus tu...nu ai fost studentul model :P...deci sa fim seriosi ar trebui sa te pui mai de acord cu tine in ceea ce scri
deci te-as ruga sa ne lasi, asha cum spunea o persoana pe forum, sa ne varsam oful.....
nu cunosti pe toate lumea....pe mine unul nu ai de unde sa ma cunosti si te-as ruga sa nu ma critici spunand-mi initial ca trebuia sa citesc 6000 de pagini si restul, acum sa vi sa spui ca mai trebuia sa fac si niste ore intr-un cabinet de avocatura...sau societate tin sa spun ca eu am avut norocul de a avea in familie meseria asta si chiar mi-a placut de mic
insa am avut colegi care s-au dus la astfel de cabinete si ii spuneau ce iti pierzi tu vacanta traieste cat poti ca o sa ai timp de avocatura...asta era forma de refuz cea mai frecvent intalnita...deci nu chiar mere asha de simplu cum zici tu...si nu te gandi ca ei se duceau pt bani...ci ca sa invete, deci pro bono :P so nu e chiar asha de roze precum ai crede tu
momentan si pt viitor nu esti bun de dat sfaturi...mai invata sa fi un orator bun cum scria o colega pe aici si un psiholog...niste psihologie nu strica nimanui...mai ales in aceasta meserie :P
cu stima
Usurel, nu vreau sa ma reapuc sa sterg mesaje! Nu va grabiti niciunii sa aruncati cu vorbe, nimeni nu stie cum e pentru altii.
Asa si eu pot sa spun ca o luna e arhisuficienta, chiar pentru 6000 de pagini, si ca fara practica in timpul facultatii nu mi se pare deloc ok, deci "dreptroman" n-ar fi singurul(a) de aceasta parere. Tot ce vreau sa va rog este sa va temperati.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)