avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Am si eu o intrebare. In ideea in care si dupa contestatii veti fi vreunii nemultumiti, v-ati gandit sa va cautati dreptatea in instanta?
buna seara!stiti cumva cand se afiseaza rezultatele la contestatii
Andreea Lisievici a scris:

Lili.Ang a scris:
atat de mult am vrea sa citim ce avem de facut noi cei care am reusit, cum e cu roba (unde, cat), cum e cu chitantierul, cum e cu inregistrarea la finante, cum e cu contributia la asigurarile sociale, cum e cu raspunderea profesionala, cum gasesti primul client, cum e cu cotele la barou si-n principiu...cum luam startul in profesia asta????

Eu am incercat sa dau o mana de ajutor in sensul asta, aici: www.avocatnet.ro/content/art...

Multumesc Andreea. Acum citesc.
Si scuze daca am sarit calul mai devreme. Pur si simplu, unele lucruri sunt dincolo de puterea mea de intelegere si de suportabilitate. Inca o data, scuze.
Au fost si peste puterea mea de intelegere, motiv pentru care xdianax a fost banata.
Sa revenim deci la subiect: admiterea in avocatura :)
Hop si eu! Tocmai ce s-a hotarat: examen intrare in magistratura 15 nov. 2009. (Pentru cei cu 5 ani vechime.) #-o Eu pun mana pe carte! Sa vedem ce iese.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)