avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare societate

Buna ziua.
Am si eu o nelamurire: sunt admin. si asociat (cu 90%)intr-un SRL, ceilalti doi asociati cu 5% nu-i mai gasesc. Eu nu pot radia societatea fara ei? Am citit ceva precum ca registrul poate sa ceara Radierea pentru cand o societate are sediul social expirat .. Al meu este expirat de 4 ani. Ma poate ajuta asta cu ceva in initiativa de a lichida societatea fara cei 2 asociati?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu asociat unic Lucian S Lucian S Dupa dizolvarea SRL ce se intampla cu creantele acesteia ? Poate asociatul unic sa la recupereze si cum ? Ce se intampla cu creantele si cine este ... (vezi toată discuția)
Radiere / lichidare (= "închidere") automatĂ a unei firme? Princess12 Princess12 Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)