avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Paza pe imobilul garantat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Paza pe imobilul garantat

Am o creanta asupra unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I (imobilul este de proprietate debitorului in insolventa) si detin 60% de creanta la masa credeala. Intrebare este pot sa pun paza pe acest imobil garantat si fara acord de administrator special?
va trebuie acordul administratorului/lichidatorului.
Daca administratorul judiciar a cerut ininstanta sa fie inlocuit?
Indiferent daca administratorul a cerut sa fie schimbat, sau nu, trebuie sa aveti acordul administratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator judiciar inlocuit mihaigiu mihaigiu Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2011. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I si detin 60% de creanta la masa ... (vezi toată discuția)
Creanta ipoteca. folosirea imobilul mihaigiu mihaigiu Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I (imobilul este de propri tate ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea administrator judiciar confirmat mihaigiu mihaigiu Am o creanta aspura unei SC care a intrat in insolventa in 2012. Creanta este garantata cu ipoteca imobiliara de rangul I si detin 56% de creanta la masa ... (vezi toată discuția)