avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM cod 08 - greseala medic de familie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM cod 08 - greseala medic de familie

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie (am sunat la ITM dar nu imi rasnpunde nimeni)
- am un angajat care a primit CM de la medicul de familie pentru 122 zile lucratoare cod 08 sarcina si lauzie (aug, sept, oct, nov) DAR a mai primit ultimele zile din iulie inca 9 zile de la spital, tot cod 08
- am fost sa depun cererea de restituire a banilor pentru nov si mi s-a spus ca sunt depasite cele 126 de zile si ca trebuie modificat CM de catre medicul de familie, respectiv trebuie facuta si o rectificativa la 112
- medicul de familie a spus ca poate sa modifice data pana la care e ultimul concediu cu -5 zile, DAR mare problema acum vine, eu am inregistrat deja in Revisal suspendarea contractului de munca cu 01.12, ce se poate face in cazul de fata? Daca se modifica CM cu -5 zile, pana in 25.11 si Ctr. e suspendat din 01.12, ce se intampla cu acele 5 zile?!
Va rog frumos sa ma ajutati cu o indrumare cu ce am de facut, nu am mai intalnit niciodata un astfel de caz.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2013
anomarairam, utilizator
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 18:47, 20 Decembrie 2013
Salariata va face o noua cerere de suspendare a CIM, incepand cu 26.11.:)
Intocmiti alta decizie de suspendare a CIM cu data corecta, apoi in Revisal mergeti la optiunea Contracte.Acolo alegeti "Suspendare" si apoi "Corectie".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de maternitate naiade naiade Buna ziua, Doresc sa imi calculati salariul pe luna iunie 2009, respectiv pe lunile aug-nov. 2009 (adica pt. toata peroada concediului de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical boala obisnuita ana55 ana55 Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita un functionar public cu studii superioare si o vechime ... (vezi toată discuția)
Calcul cm cezy cezy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa calculez salariul net pt luna ianuarie 2018 in care am fost in CO 1 zi si am avut 4 zile CM in perioada 26-31.01.2018,cod ... (vezi toată discuția)