avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatie

cum pot sa inchid si eu o firma care nu a avut activitate ,dar in schimb sunt obligat sa platesc impozitul forfetar din 2009 pe care nu l-am platit ce posibilitati am sa inchid acesta firma fara sa platesc impozitul ,reamintesc ca nu am investitii sau incasari pt aceasta firma. Firma are activitate in domenilu lucrarilor de instalatii electrice,daca se poate sa ma ajutati cu o informatie ,va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mmiu80 , utilizator 17:45, 23 Decembrie 2013
Buna!

Legea85/2006 (insolventa),
dar nu stiu daca te ajunge mai ieftin, avand in vedere ca impozitul era undeva la 1.400RON pentru cei cu cifra sub 12.000eur, cel mai lejer si putin costisitor ar fi sa platesti si sa depui la ORC o hotarare AGA in sensul asta.
buna ,problema este ca nu stiu nici macar cata dobanda sa acumulat pt intarzierile de neplata si nu stiu unde pot sa ma interesez. eu sunt plecat din tara de cativa ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)
Suspendare unui srl cu datorii 2mai 2mai suspendare unui srl cu datorii pe o perioada de 3 ani este posibila si cum se procedeaza (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa evemica1956 evemica1956 Sunt asocat intr-o firma, 50%, care nu mai functioneaza din2009 pt ca nu mai era benefica, dar pe care nu am putut-o inchide pt ca aveam un credit ipotecar pe ... (vezi toată discuția)