avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Referat prelungire contract expirat la 31.12.2013
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Referat prelungire contract expirat la 31.12.2013

Buna seara!
Am 2 contracte care expira la 31.12.2013. Se poate sa-mi comunicati ce trebuie sa contina referatul de necesitate, pentru a putea prelungii contractele pe o perioada de pana la 4 luni.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: patalina , utilizator 19:37, 29 Decembrie 2013
Dpdv al formei referatului sau al continutului referatului ?
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2013
trandafir2, moderator
Al referatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract perioada determinata Ank27 Ank27 Buna ziua!Imi puteti confirma ca, contractul de munca incheiat pe durata determinata se poate prelungi de \"n\" ori in decurs de 36 luni, dar durata unei ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract - inainte de expirare contract ? sau se poate si dupa implinirea termenului de executare ? muraruelena muraruelena Se poate prelungi un contract de distribuire reviste ( achizitie directa ) printr-un act aditional: - inainte de expirare contract ? sau - se poate si ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic Dani@ Dani@ Am un apartament inchiriat (ca proprietar) ,iar contractul va expira in curand.Pot face un Act Aditional de prelungire a Contractului pentru a nu mai fi nevoie ... (vezi toată discuția)