avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva grup santiere constructii Cluj-Napoca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva grup santiere constructii Cluj-Napoca

Buna ziua,
Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 4 Martie 2014
ORC poate sa indice noile societati formate din vechiul TCI si astfel sa afle unde sunt arhivele.
Nu are nicio legatura cu subiectul acestui topic , dar Reg.Com. nu poate indica ce societate a preluat sau nu arhiva unei foste unitati de stat.
Buna dimineata,
revin din nou cu o alta intrebare de data aceasta ma intereseaza unde s-ar gasi arhiva de la Uzina Mecanica Cluj.
Multumesc
Uzina Mecanica S.A., str. Calea Baciului 2-4 , mun.Cluj Napoca.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhive caprarescu tudor caprarescu tudor As dori sa stiu unde se afla arhivele tcch cluj napoca grup de santiere timisoara 1979.Ma intereseaza in mod deosebit de unde pot obtine adeverinta de grupa si ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii industriale gheniga gheniga Buna seara.Rog foarte frumos,cne imi poate spune unde este arhiva fostului Trust de constructii industriale Cluj Napoca-santierul Someseni Va multumesc ... (vezi toată discuția)