avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Medic de Familie refuza eliberarea unei copii dupa ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Medic de Familie refuza eliberarea unei copii dupa fisa medicala - probleme cu societatea de asigurare

Buna ziua,am nevoie de ajutorul unor persoane care cunosc exact detaliile in ceea ce priveste speta urmatoare.

Operatie suportata de persoana X,aceasta persoanra X are o asigurare de viata si sanatate la o companie de asigurari.In urma operatiei sau trimis documente medicale catre compania de asigurari pentru despagubire.Compania de asigurari a mai cerut fisa in copie a medicului de famile pe ultimii 5 ani pentru a vedea ca nu exista antecedente pentru respectiva operatie.Problema majora acum apare: doamna doctor nu doreste la cererea pacientului sa inamaneze o copie a fisei medicale semnata si parafata pe motiv ca legea nu permite. Insa o anumita lege o contrariaza in ceea ce priveste acest aspect.Va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:07, 30 Ianuarie 2014
INtai faceti cerere scrisa, notificare medicului. Asteptati, apoi reveniti la Colegiul medicilor etc.
Daca notificarea e facuta corect, cu termene legale, cu posibile urmari etc. ar trebui sa aiba un raspuns. Pacientii se pot muta si fara fisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate FOURB FOURB Buna, Copilul meu are o asigurare de sanatate privata, de curind l-am operat de polipi. Am intrebat asiguratorul ce documente trebuie sa le pun la ... (vezi toată discuția)
Credit garantat cu asigurare de viata lipsa_id lipsa_id UN unchi de al meu a incheiat cu o banca un contract de credit bancar pentru persoane fizice, unde nu i s-a cerut nici girant, nici ipoteca ci girarea in ... (vezi toată discuția)
Fostul medic de familie refuza sa imi elibereze fisele medicale alina81 alina81 Buna ziua, In ultima vreme ma confrunt cu o problema la care as dori un sfat pentru a o rezolva. as dori sa imi schimb medicul de familie deoarece sunt ... (vezi toată discuția)