avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Retragere acte in original de la dosar
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Retragere acte in original de la dosar

Buna ziua,

Rog procedura pentru retragerea actelor depuse la dosar in original, inafara celor care raman in acest stadiu (act constitutiv, statut etc). In rest vor ramane doar fotocopii 'conform cu originalul'. E vorba de dosarul pentru acordare personalitate juridica. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
grunwald, utilizator
Cel mai recent răspuns: VioletaNed , utilizator 09:51, 22 Mai 2018
Buna ziua

Pentru cererea de retragere a unui document, (am depus din greseala si exemplarul meu), se plateste taxa de timbru? Daca da, imi puteti spune cat?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire asociatie - contract comodat grunwald grunwald Buna ziua, As dori sa-mi explicati, daca se poate, ce pasi trebuiesc urmati pentru a incheia un contract de comodat, stiu ca exista un tipizat, ma ... (vezi toată discuția)
Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)
Continut dosar ong pentru judecatorie moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori o clarificare asupra continutului dosarului pentru atestarea unui ONG de catre judecatorie. In diverse ghiduri de infiintare am citit ca ... (vezi toată discuția)