avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident de munca, sanctiune
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident de munca, sanctiune

Am suferit un acident de munca,alunecand pe podetul de acces al utilajului, acidentul sa produs la 4.50 dimineata .dupa ce am fost dus la spital am primit un telefon de la un domn din cadrul biroului de protectia munci in care eram calomniat si amenitat si mi se sugera ca nu aveam cum sa ma acidetez la serviciu.iar dupa cercetari sa hotarat sanctionarea mea pentru neglijenta . Toate acestea doar pentru ca a fost accident de munca
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:43, 11 Februarie 2014
Fara viza ITM, angajatorul nu putea finaliza dosarul de cercetare, nu putea incheia PV de cercetare si sa va dea dvs. un exemplar.
Puteti merge in audienta la inspectorul sef al ITM si sa ii prezentati punctul dvs. de vedere.
Contestarea PV de cercetare AM trebuie sa o faceti la Inspectia muncii Bucuresti nu la ITM si cercetarea se va intoarce la ITM trimis de IM.
In contestatie scrieti datele dvs. personale, pentru identificare. Va referiti la PV de cercetarea a evenimentului produs in data de ... la firma .... cu sediul in ....avand ca domeniu de activitate ......
Mentionati de ce nu sunteti de acord cu concluziile din PV de cercetare si cu sanctiunea aplicata dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv cercetere eveniment-accident de munca 123adi 123adi Buna ziua, Am avut un accident de muca cant ma aflam in delegatie. Intamplarea era ca indelegatie sa fie si sefa mea directa. Ea a declarat ca nu a fost ... (vezi toată discuția)
Dosar cercetare eveniment - accident de munca Mihaela_12 Mihaela_12 Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu urmatoarea informatie: in cazul unui accident de munca, ce documente privind cercetarea evenimentului trebuie ... (vezi toată discuția)
Conform cãrui temei legal și prin ce modalitate se pun la dispoziție diferite documente poliției? s0ldja s0ldja Bună ziua, Lucrez la o firmă în cadrul serviciului de prevenire și protecție a muncii. În urma accidentelor de muncă se întocmește ... (vezi toată discuția)