am taiat un arbore ,am fost vazut in apropierea locului si parat iar acum am primit citatie ,nu stiu ce sa fac ce e mai rau sa recunosc sau nu ?nui as vrea dosar penal sau sa fac puscarie oare la pace nu ar merge sa dau chiar daca martorul a declarat deja ca m-a vazut.
arborele nu a fost gasit la mine si nici nu m-a vazut langa el sau cand l-am taiat.
cam ce grosime avea cioata arborelui la 30 de cm de la sol si din ce specia era? in functia de dimensiunile cerute pot sa-ti spun clar daca esti pasibil de contraventie sau de dosar de infractiune care pana la urma daca ve-i fi gasit vinovat ve-i primi amenda in cazul contraventiei sau neinceperea urmariri penale dupa achitarea pagubei..deci in final apa de ploaie..
Plangere penala
raluka28
Buna ziua!!! Am depus de curand o plangere penala pt abandon de familie la parchet si as dori sa stiu ce va urma dupa aceasta ? Multumesc anticipat !! (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu
roxanar
Nu ma mai mira nimic la organele de politie din Romania! acum o luna tatal meu l-a blocat pe un vecin f dificil cu masina, stind ca va sta scurt timp acasa. ... (vezi toată discuția)