avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine judeca contestatia la executarea pedepsei?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine judeca contestatia la executarea pedepsei?

in ncp numai exista forma agravanta dar in condamnare prejudiciul era de 214 100 ron in vechiul cod a fost judecat de tribunal acum ca in ncp prejudiciul este de 2000000 cine ar trebui sa judece cerere de contestatie la executarea pedepsei judecatoria sau tribunalul?

Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: rodica1985 , utilizator 01:28, 12 Februarie 2014
da,tribunalul apropiat locului de detentie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)
Prescriptia a doua pedepse portospirate portospirate O sa incerc sa fiu cat se poate de precis. In 2002 am fost condamnat definitiv la 3 ani cu inchisoare pt inselaciune. In 2004 am fost condamnat din nou, in ... (vezi toată discuția)
Contopire 2 pedepse teona11 teona11 daca sunt date 2 pedepse: una de 5 ani data de tribunal si alta de 3 ani , data de judecatorie, unde se contopesc ambele pedepse? tribunal sau judecatorie? (vezi toată discuția)