avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma in faliment - ce se intampla cu CIM-uri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma in faliment - ce se intampla cu CIM-uri suspendate pentru ingrijire copil?

Buna ziua,

as dori sa va intreb ce se intampla cu CIM-ul unei angajate care a intrat in 2008 in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani, dar intre timp angajatorului in cauza instanta a decis deschiderea procedurii de insolventa?
Am intrebat la ITM si mi s-a raspuns ca ii desfacem cu 65a CM, pentru ca plata indemnizatiei nu are legatura cu CIM-ul.
Asa este?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elfulina , utilizator 13:50, 16 Aprilie 2009
Cu multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea postului, solutia ideala de a scapa de angajate insarcinate lexxy lexxy Buna ziua! Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca in eventualitatea in care am depus documentele ce dovedesc starea mea fiziologica de graviditate, ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim in cazul salariatei aflata in crestere copil 2 ani irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb daca in cazul in care societatea se afla in insolventa, reorganizarte judiciara poate desface contractual unei salariate cu CIM ... (vezi toată discuția)
Mamica care termina concediul de ingrijire copil LAUAND LAUAND cum se procedeza ? pe data de 15 s-au implinit 2 ani de cind este in concediu de ingrijire copil.nu poate reveni la vechiul loc de munce pt ca nu mai este ... (vezi toată discuția)