avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitarea avantajelor asimilate veniturilor de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitarea avantajelor asimilate veniturilor de natura salariala

In situatia in care, ca urmare a contractului individual de muncă/statutului special pe care un membru al familiei il are sunt generate avantaje asimilate veniturilor de natura salariala de care poate beneficia si un alt membru al familie cui i se calculeaza si retine impozitul pe avantajul acordat?
(ex.: in baza contractului/statutului special sunt acordate facilitati -reducerea tarifului de cazare cu 70% - atit persoanei ce are incheiat cantractul de munca cit si membrilor de familie ai acestuia beneficiaza de reducere – cine plateste impozitul pentu membrii familiei care au beneficiat de avantajul respectiv?)
Cel mai recent răspuns: Mariussnm , utilizator 20:32, 12 Februarie 2014
Mulțumesc pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate flori1981 flori1981 buna ziua/seara Am si eu o mica nelamurire daca ma poate ajuta cineva. La fima unde lucrez un salariat a primit un imprumut mai mare. La fiecare lichidare i ... (vezi toată discuția)
Avantaje in natura acordate de terți FlorinaAG FlorinaAG Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat în aceasta situatie:Conform Codului Fiscal art. 78 alin (2^1) În cazul avantajelor în bani şi/sau în natură ... (vezi toată discuția)
Retinere lunara "contributie" telefon de serviciu InaME InaME Buna ziua, as dori sa stiu daca conform legii, este posibil ca o firma sa retina din salariul angajatilor o suma lunara fixa cu titlu de \"contributie\", ... (vezi toată discuția)