iuli_c a scris:
ValeriuIon a scris:
Când după condamnarea definitivă cel condamnat săvârșește din nou o infracțiune, înainte de începerea executării pedepsei, în timpul executării acesteia sau în stare de evadare și nu sunt întrunite condițiile prevăzute de lege pentru starea de recidivă:
a) pedeapsa se aplică potrivit regulilor de la pluritatea intermediară de infracțiuni;
b) pedeapsa se aplică potrivit regulilor pentru concursul de infracțiuni;
c) pedeapsa se aplică potrivit regulilor pentru recidiva postcondamnatorie.
B
,,c,, il exclud ca ne zice in ipoteza ca nu sunt indeplinite conditile ,iar ,,a,,chiar dc ne-am afla in pluralitate intermediara ,art 44 al 2 ne trimite
Asa e Iuli.Uitasem de recidiva
ValeriuIon a scris:
iuli_c a scris:
ValeriuIon a scris:
iuli_c a scris:
complicitatea la frauda a tertului cu care debitorul contractual incheie un act juridic
a.este o conditie esentiala pt intentarea actiunii revocatorii
b.este o conditie pt intentarea actiunii revocatorii numai in cazul actelor cu titlu oneros
c.este o conditie pt intentarea actiunii revocatorii numai in cazul actelor patrimoniale
B
barem B
art 1562 al 2 -,,un contract cu titlu oneros,,
Mă gândeam să aleg și varianta C, deoarece nu-mi pot imagina un act nepatrimonial prin care debitorul își mărește insolvabilitatea.
Pai actiunea revocatorie nu cred ca poate fi intentata in cazul actelor nepatrimoniale.
Complicitatea la frauda a tertului este o conditie ceruta doar in cazul actelor cu titlu oneros,nu conditie generala ceruta actelor patrimoniale(la care intra si actele juridice cu titlu gratuit sau oneros) sau nepatrimoniale
ValeriuIon a scris:
iuli_c a scris:
ValeriuIon a scris:
iuli_c a scris:
complicitatea la frauda a tertului cu care debitorul contractual incheie un act juridic
a.este o conditie esentiala pt intentarea actiunii revocatorii
b.este o conditie pt intentarea actiunii revocatorii numai in cazul actelor cu titlu oneros
c.este o conditie pt intentarea actiunii revocatorii numai in cazul actelor patrimoniale
B
barem B
art 1562 al 2 -,,un contract cu titlu oneros,,
Mă gândeam să aleg și varianta C, deoarece nu-mi pot imagina un act nepatrimonial prin care debitorul își mărește insolvabilitatea.
Pai actiunea revocatorie nu cred ca poate fi intentata in cazul actelor nepatrimoniale.
Complicitatea la frauda a tertului este o conditie ceruta doar in cazul actelor cu titlu oneros,nu conditie generala ceruta actelor patrimoniale(la care intra si actele juridice cu titlu gratuit sau oneros) sau nepatrimoniale
ValeriuIon a scris:
Actele de executare, în cazul infracțiunii continuate, sunt săvârșite de aceeași persoană având calitatea de:
a) autor;
b) complice;
c) numai de autor.
AB
ValeriuIon a scris:
Constituie furt calificat:
a) furtul unui semn de circulație;
b) furtul unui transformator;
c) furtul unei biciclete.
ab
corect i se spune indicator rutier,doar dc ai luat pc-ul la Pitesti ii spui semn...