avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare inregistrare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare inregistrare contract de munca

Buna ziua ,

As dori sa stiu cum pot verifica daca contractul de munca a fost inregistrat la ITM .Mi s-a dat un exemplar fara niciun nr de inregistrare ,.Mentionez ca munca o voi incepe zilele urmatoare .
Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt abolut de acord....asta am zis si la finalul raspunsului meu....recomandarea mea era pentru faza ulterioara - dupa ce s- angajat si inceput activitatea, doar nu o sa stea sa intrebe intr-una la ITM daca contractul mai este sau nu mai este activ.
Sunt convind ca si dvs stiti multe dintre practicile angajatorilor care in cateva luni (ex. in intervalul celor 3 luni de proba) suspenda contractul, si fie angajatul a semnat (insa fara sa stie ce a semnat), fie i s-a falsificat semnatura (cu autoritatile de la noi, degeaba faci plangere penala, dupa 5 ani ai toate sansele sa iti vina acasa NUP, fiind invocate motive puerile....si probabil stiind ca cel care a initiat plangerea, a si uitat dupa acesti 5 ani ce si cum a fost si nici nu mai are chef sa continuie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea contractului de munca doandaiondan doandaiondan Buna ziua! As dori sa stiu daca a fost depus contractul meu de munca,si cu ce data? (vezi toată discuția)
Contract Mariusdmp Mariusdmp Cum verific daca contractul de munca este inregistrat? (vezi toată discuția)
Salariu, refuz plata 1ecaterina1 1ecaterina1 Buna ziua tuturor, Intampin o problema cu angajatorul care nu vrea sa mai imi dea salariu deoarece nu am facut luna aceasta vanzari prea multe. In contract ... (vezi toată discuția)