avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procedura radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procedura radiere

In urma cu cativa ani am achizitionat o motocicleta pe care ulterior am vandut-o unei persoane din Calarasi,cu radiere din fisc,dar fara a o radia si din circulatie. Intre timp,individul a revandut motocicleta unei alte persoane si totodata a avut ceva probleme juridice si i-a fost suspendat talonul (cartea de identitate) si i-au fost ridicate de catre politia Calarasi numerele de inmatriculare. E lesne de inteles ca talonul e in continuare pe numele meu. Problema intervine in cazul de fata pentru ca am mostenit recent o masina si as dori sa o inmatriculez pe numarul de inmatriculare pe care l-a avut motocicleta,iar aceasta nefiind radiata din circulatie,si talonul suspendat,nu am legal posibilitatea de a face acest lucru. Stiu ca exista o singura metoda de a obtine asta,si anume o plangere/petitie/declaratie/proces civil prin care sa obtin in instanta o hotarare judecatoreasca de radiere. Am rugamintea sa ma indrumati,pentru ca nu stiu concret ce trebuie sa fac,ce documente trebuie sa solicit,si/sau unde. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Radiere definitiva din circulatie a unui auto valiispas valiispas Pot radia definitiv din circ. o masina vanduta in 2012 cu Cvc si cu mentionarea cumparatorului in talon? Mentionez ca noul proprietar nu a inmatriculat-o in ... (vezi toată discuția)
Placute de inmatriculare auto crina67 crina67 buna seara..am o nelamurire daca ma puteti ajuta va rog..am vindut o masina acum 5 ani ,in 2008,noul propietar nu s a prezentat dupa o luna sa perfectam actele ... (vezi toată discuția)
Radiere auto nistormrc nistormrc Buna ziua sunt un posesor de autovehicul pe care as dori sa-l radiez la cerere din circulatie si de la finante fara sa predau masina la centrul de colectare . ... (vezi toată discuția)