avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ancheta sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ancheta sociala

Buna ziua
Mama mea are viza de flotant pana in luna octombrie 2014 la mine si trebuie sa mearga la comisie pentru a primi un certificat de incadrare in grad de handicap, mentionez ca e primul certificat.
La ce primarie trebuie sa ma adresez pentru ancheta sociala la de adresa din cartea de identitate sau cea de flotant, si daca va obtine gradul I cine ii va plati indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 18:33, 20 Februarie 2014
Pentru a beneficia de asistenta sociala trebuie sa depuneti actele unde aveti domiciliul si sa faceti dovada ca persoana asistata este la dv. in ingrijire ( prin C.I. ) sau ca
beneficiaza de reglementarile privind venitul minim garantat si persoanele fara domiciliu sau resedinta si fara locuinta, aflate in situatie de nevoie, pe baza declaratiei pe propria raspundere ca nu au solicitat ajutorul social de la alte primarii.
Indemnizatia va fi platita de Primaria unde a-ti depus actele .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire parinte in varsta - caz particular Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Parintii mei locuiesc la tara, in casa parinteasca. Tatal meu este proprietar, prin act de donatie, semnat de ceilalti 3 frati fara alte ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor Avram_Stefan Avram_Stefan Buna ziua! Am si eu o nelamurire in privinta acordarii indemnizatiei de insotitor in alt judet decat cel in care figurez.Problema sta cam asa. Sunt persoana ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale persoane cu handicap Ramo029 Ramo029 Bună ziua, Lucrez în domeniul asistenței sociale, transferată de curând în alt domeniu și m-am lovit de o problemă pe care nu știu să o soluționez. ... (vezi toată discuția)