avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cod CAEN pentru firma ce va desfasura activitate de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cod CAEN pentru firma ce va desfasura activitate de contabilitate pentru asociatia de proprietari

Buna ziua!

As vrea sa ma lamuriti, daca se poate sa infiintez o societate cu cod de activitate CAEN 7022 "Activitati de consultanta pentru afaceri si management" pentru a presta servicii de contabilitate pentru asociatia de proprietari?
Nu pot sa desfasori activitati de contabilitate cod CAEN 6920, deoarece nu sunt expert contabil.
Cel mai recent răspuns: Iordache Victoria Ioana , Contabil 16:17, 1 Martie 2014
Da, am studii economice. In situatia asta, daca vreau sa imi infiintez firma pentru a realiza aceste servicii de contabilitate, care cod CAEN este cel mai potrivit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Ma intereseaza sa stiu daca pot sa imi infiintez firma pentru prestare servicii de contabilitate (cod CAEN 6920) avand in vedere ca am doar diploma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl niko79 niko79 Buna ziua! Sunt economist si as vrea sa imi inffintez un SRL si sa facturez serviciile de contabilitate clientilor (contabilitate completa, declaratii, ... (vezi toată discuția)
Caen srl cu activitate prestari servicii contabilitate primara. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ma ajuta cineva va rog cu un cod CAEN pentru a putea presta servicii de contabilitate primara? Infiintez o societate noua pentru prestari servicii ... (vezi toată discuția)