avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Este conflict de interese?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Este conflict de interese?

Un functionar public (director investitii la o primarie), este cf. declaratiei de avere si manager la o sociatate de constructii si imobiliare, deci acelasi domeniu de activitate.

Este acest functionar in conflict de interese, cf. Legii?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
elenamarta, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenamarta , utilizator 13:36, 3 Martie 2014
Aveți dreptate, Deci există (doar) premize. Trebuie ca cei abilitați să citească cele precizate de dvs., să o facă.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate presedinte sociatie locatari/functionar public VivieneV VivieneV Este incompatibil un functionar public care in exercitarea functiei se ocupa de acordare ajutoare energie termica dar este si presedinte asociatie proprietari? (vezi toată discuția)
Buna seara. doresc sa va intreb, am un srl la care sunt administrator ... Pop Claudia92 Pop Claudia92 Buna seara. Doresc sa va intreb, am un Srl la care sunt administrator si doresc sa ma angajez în administrația publică. Intervine conflictul de interese ... (vezi toată discuția)
Functionar public - posibile incompatibilitati? ana_maria34 ana_maria34 Buna ziua, Sunt functionar public si am avut incheiate mai multe contracte cu un centru de cercetare si pregatire profesionala (finantat din venituri ... (vezi toată discuția)