avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Buna ziua,as vrea sa intreb daca o mama poate sa isi piarda copilul minor in varsta de 4 ani la divort,daca da care ar fi conditiile!Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: flo_1982 , utilizator 20:00, 28 Februarie 2014
Si daca ar fi adevarat, infidelitatea ei are legatura cu divortul, daca el probeaza, casatoria se poate desface din vina ei, daca si ea poate proba ca el o bate, se va desface din culpa comuna.
Faptul ca ea a avut o relatie extraconjugala nu are legatura cu copilul, nu isi pierde dreptul de a locui cu copilul din pricina asta, daca e o mama buna e de ajuns.
Se poate muta cu copilul in alta chirie de pe acum.
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Multumesc mult ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort elli3sia elli3sia [quot] :oops:am un prieten care este in divort cu sotia de doi ani ,s-a tot amanat s-a prelungit ,acum baiatul are o alta relatie din care a rezultat un ... (vezi toată discuția)
Divort aad21 aad21 Buna ziua, Am o prietena care doreste sa divorteze. Are 2 fetite mici de 5 si 9 ani. Are serviciu. Sta in casa sotului, care are salar mult mai mare. Nu se ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor corne_daria corne_daria buna ziua .un prieten are nevoie de sfatul d-voastra.prietenul este intr-un divort si ar dori ca fetita sa locuiasca cu el avand in vedere ca a divortat de ... (vezi toată discuția)