avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... leul greu in carnetul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

leul greu in carnetul de munca

Aveti idee cum se va scrie salariul in carnetele de munca de la 01 iulie ?? Se scrie "modificat salariul" sau se trece noul salariu odata cu prima modificare in raportul de munca. Cate zecimale se scriu, daca se scriu, pentru ca salariul de baza il rotunjesc eu, dar daca ii mai aplic si sporuri imi da cu zecimale... Eu zic ca e o problema delicata, si sunt sigur ca ne va zapaci.
Poate mai identificati si alte probleme. Astept pareri.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 11:09, 17 August 2005
OUG 47 publicata in M.Of.492 din 10 iunie.
***La mutatia intervenita se scrie: "Schimbat salariul cf OUG nr 47/2005"
***La data: "01.07.2005"
***Salariul se scrie fara zecimale si se rotunjeste in favoarea salariatului. Daca are un salariu vechi de 10.340.900 se trece "1035"
***La act se trece nr deciziei comune
--------Pana la 31.08.2005 se inainteaza la ITM , decizia comuna si un tabel care cuprinde:
-numele si prenumele salariatului
-CNP
-salariu vechi
-salariu nou
STEFI,
la mutatia intervenita nu ai cum sa scrii ... schimbat cuantumul drepturilor salariale... pentru ca in carnet se trece salariul tarifar brut de incadrare, drepturi salariale inseamna salariu, sporuri, adaosuri, prime, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii iunie 2005 - denominare Cum se face statul de plata pe luna iunie 2005 ? In lei vechi, noi,... poate euro ? Dar declaratiile la casa de pensii si somaj? (vezi toată discuția)
Lei sau ron lucian1956 lucian1956 Buna ziua, La orice tranzactie la banca, depui sau scoti bani, pe chitanta scrie \"Ron\". Si depui sau scoti lei - ma refer la tranzactiile in moneda ... (vezi toată discuția)
Moneda in care se emit facturile in romania in moneda nationala ? Facturis Facturis Care este moneda care apare pe o factura in romania emisa in moneda nationala ? RON sau LEU ?? - daca ne uitam la bnr apare \\"Leu (RON)\\" ... iar RON ... (vezi toată discuția)