avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta in familie si divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta in familie si divort

buna ziua.sunt in divort cu sotul prin mediator.sotul este foarte violent si ma agresat in fata copilului de 12 ani.el este subofiter in armata.am sesizat politia care pe motiv ca nu am martori decat copilul nu mi-a putut acorda un ordin de restrictie.fiind din nou agresata si intorcandu-ma din nou la politie mi sa spus ca ei nu se mai ocupa de cazul meu pt ca se va ocupa parchetul militar deoarece eu declarasem ca ma ameninta mereu cu moartea.oare cat va dura pana se va solutiona ceva avand in vedere ca stau cu el in acelasi apartament ?sau parchetul va considera ca nu este o gravitate si nu se va intampla nimic.precizez ca politia mi-a dat mie citatia sa o dau sotului prin care era citat la politie.:(:(
Cel mai recent răspuns: iohannamaria , utilizator 13:25, 6 Martie 2014
eu va recomand sa nu acceptati acordul de mediere in instanta

in acel acord sunt multe greseli.el a fost asistat de avocat iar eu am fost singura.si avem trecute 2 domicilii....adica copilul sta la 2 domicilii deoarece noi nu am avut mutatia facuta la noua locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie temporara a unui copil minor teo53 teo53 cum trebuie sa procedez pentru a obtine custodia copilului minor? sant casatorita legitim. din casatorie a rezultat un copil. acum este minor. am locuit cu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de mare ajutor - divort cetatean moldovean casatorit cu cetatean roman, domiciliu minor lenaka7 lenaka7 Buna ziua, spuneti-mi va rog niste solutii referitor la problema mea. Sunt casatorita din martie, am luat numele sotului nu am facut contract inaintea starii ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva dumitru.iulia19 dumitru.iulia19 Ma confrunt cu o problema si nu imi gasesc inca raspunsurile,la sf lunii februarie 2015 am plecat cu fata din domiciliul tatalui pe baza multor santaje si ... (vezi toată discuția)