avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, credit

Buna ziua ! Sunt pe cale de a divorta de soțul meu si as avea o întrebare la care as dori un răspuns va rog an anul 2007 soțul a făcut un împrumut iar eu sunt trecută in contractul de credit (împrumutat solidar) si as dori sa știu daca in cazul in care nu mai plătește rata la banca imi poate lua casa rămasă după divort având in vedere ca avem si 3 copii țin sa mentionez creditul a fost de nevoi personale nu cu ipoteca si nu sunt restante momentan dar imi este teama ca nu mai poate plăti si as dori sa știu la ce ma așteaptă .Va multumesc pt atenția acordată aștept un raspuns
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
Vera29, utilizator
Da, din pacate.. daca suma datorata e mai mare de 10 mii de lei, puteti ramane fara casa. daca nu mai plateste rata, aveti tot interesul s-o platiti dvs si sa va indreptati impotriva lui in instanta.
Puteti partaja acel credit impreuna cu bunurile comune.
Cine a beneficiat de acei bani? Ca din ce spuneti si dv. sunteti imprumutat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale - divort fara partaj, plata efectuata doar de unul dintre soti Koresan Koresan Sunt in divort cu sotul, am luat impreuna in 2008 , un credit de 50.000 euro pe 35 ani, eu fiind debitor, el codebitor In prezent, numai eu sunt nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile cristhine2000 cristhine2000 am divortat de sotul meu in octombrie 2008.In ianuarie 2008 el a luat un credit de nevoi personale pe numele sau fara nici o garantie ,dar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Partaj credit ipotecar in caz de divort elenatoader elenatoader Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat in urmatoarea problema. Am doua credite ipotecare la care sunt eu titular iar sotul este coplatitor:un ... (vezi toată discuția)