avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Judecare pentru neplata salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Judecare pentru neplata salariilor

Buna seara,am o problema juridica si am nevoie de dumneavoastra.Acum un an si ceva am dat in judecata o firma care nu mi-a platit salariile,judecatoarea a pus un expert contabil sa analizeze actele contabile,a luat amenda pana acum de doua ori a cate 500 de ron si nu a prezentat nici un document.Problema este ca am auzit ca respectivul patron a vandut firma cu angajamente cu tot.Intrebarea mea este daca se poate asa ceva si ce mai pot face eu?
Va rog din suflet,astept cu nerabdare raspuns.
Cel mai recent răspuns: alinamariananistor , utilizator 21:14, 11 Ianuarie 2018
Multumesc mult pentru raspuns,chiar o sa facem recurs.
Buna seara,am o rugaminte foarte mare la d-voastra,din pacate am pierdut procesul si nu am reusit sa recuperam prejudiciul din cauza avocatului care a refuzat sa se mai prezinte la proces,din pacate noi nu am luat alt avocat,pentru ca ne-a dus cu zaharelul,azi e bolnav,data viitoare este plecat din oras si tot asa,mai mult de un an,cu toate ca am ferma convingere ca avocatul nostru s-a lasat mituit de catre patroni pentru a nu indrazni si alti angajati sa-l dea in judecata si sa le platesca salariile.Intrebarea mea este eu ce pot sa-i fac la acest avocat care m-a impiedicat pur si simplu sa-mi castig salariile si procesul?Pot sa-mi recuperez salariile de la avocat in conditiile in care noi am semnat o intelegere iar la dosarul de la judecatorie se vade clar ca el nu a mai fost prezent?Imi cer scuze ca va pun in aceasta situatie fata de un coleg,dar am convingerea ca acest coleg nu are ce cauta printre d-voastra,stimati avocati.Trebuie intr-un fel sau altul sa se delimiteze neghina de grau.Multumesc foarte mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2014
alinamariananistor, utilizator
In opnia mea, se poate angaja raspunderea juridica a acelui avocat .
Din pacate nu inteleg termenul,puteti fi mai detaliat va rog?In ce consta asta?Multumesc foarte mult.
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2014
alinamariananistor, utilizator
Astfel,se poate actiona in instanta pentru a fi obligat sa plateasca daune pentru prejudicii provocate, in timpul exercitarii profesiei, clientilor sai prin pagube materiale.

Alte discuții în legătură

Falsificarea semnaturii angajatului de catre angajator motanufelix motanufelix Salutare tutror Am incheiat un contract de munca cu o firma al carei administrator imi era si prieten la momentul respectiv, motiv pentru care am si acceptat ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca Nina1 Nina1 Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii angajatului de catre angajator motanufelix motanufelix Salutare tutror Am incheiat un contract de munca cu o firma al carei administrator imi era si prieten la momentul respectiv, motiv pentru care am si acceptat ... (vezi toată discuția)