Buna seara,am o problema juridica si am nevoie de dumneavoastra.Acum un an si ceva am dat in judecata o firma care nu mi-a platit salariile,judecatoarea a pus un expert contabil sa analizeze actele contabile,a luat amenda pana acum de doua ori a cate 500 de ron si nu a prezentat nici un document.Problema este ca am auzit ca respectivul patron a vandut firma cu angajamente cu tot.Intrebarea mea este daca se poate asa ceva si ce mai pot face eu?
Va rog din suflet,astept cu nerabdare raspuns.
Buna seara,am o rugaminte foarte mare la d-voastra,din pacate am pierdut procesul si nu am reusit sa recuperam prejudiciul din cauza avocatului care a refuzat sa se mai prezinte la proces,din pacate noi nu am luat alt avocat,pentru ca ne-a dus cu zaharelul,azi e bolnav,data viitoare este plecat din oras si tot asa,mai mult de un an,cu toate ca am ferma convingere ca avocatul nostru s-a lasat mituit de catre patroni pentru a nu indrazni si alti angajati sa-l dea in judecata si sa le platesca salariile.Intrebarea mea este eu ce pot sa-i fac la acest avocat care m-a impiedicat pur si simplu sa-mi castig salariile si procesul?Pot sa-mi recuperez salariile de la avocat in conditiile in care noi am semnat o intelegere iar la dosarul de la judecatorie se vade clar ca el nu a mai fost prezent?Imi cer scuze ca va pun in aceasta situatie fata de un coleg,dar am convingerea ca acest coleg nu are ce cauta printre d-voastra,stimati avocati.Trebuie intr-un fel sau altul sa se delimiteze neghina de grau.Multumesc foarte mult.
Astfel,se poate actiona in instanta pentru a fi obligat sa plateasca daune pentru prejudicii provocate, in timpul exercitarii profesiei, clientilor sai prin pagube materiale.
Litigiu de munca
Nina1
Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele ... (vezi toată discuția)