Buna ziua. Sa incep sa va povestesc ce mi sa intamplat. Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. Sa eliberat un loc de parcare si am parcat. O domnisoara care era in fata mea cu avariile puse a inceput sa ma injure dupa ce am parcat zicandu-mi ca ea vroia sa parcheze acolo si de ce i-am luat locul de parcare. Cu toate ca parcarea era publica. I-am zis ca parcarea este publica si am plecat in mall. Dupa 5 minute m-am dus la masina sa iau ceva si am constatat ca era zgariata. Am mers la paza si le-am povestit si sau uitate pe camere si mi-au spus ca persoana cu care am avut o discutie inainte mi-a zgariat masina cu cheia. Mi-a zgariat portbagajul, aripa spate dreapta, portiera. Am fost la politie am depus plangere si acum urmeaza sa o gaseasca pe domnisoara. Intrebarea este cat sa ii cer despagubire? Cum sa procedez? ( se vede in filmarea din parcarea mallului cum vine direct spre masina mea si o zgarie cu cheia si dupa merge in mall la cumparaturi linistita) Ce o va sanctiona pe ea? cu amenda? cat valoreaza amnda? masina este un Renault Clio
si pe langa valoarea reparatiei care ar fi valoarea maxima pe care ar trebui sa o cer pentru a-mi acoperi celelalte cheltuieli si care este procedura. Imi puteti explica care sunt pasii de la inceput pana la sfarsit al acestui caz si care sunt caile de atac?