avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala distrugere auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala distrugere auto

Buna ziua. Sa incep sa va povestesc ce mi sa intamplat. Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. Sa eliberat un loc de parcare si am parcat. O domnisoara care era in fata mea cu avariile puse a inceput sa ma injure dupa ce am parcat zicandu-mi ca ea vroia sa parcheze acolo si de ce i-am luat locul de parcare. Cu toate ca parcarea era publica. I-am zis ca parcarea este publica si am plecat in mall. Dupa 5 minute m-am dus la masina sa iau ceva si am constatat ca era zgariata. Am mers la paza si le-am povestit si sau uitate pe camere si mi-au spus ca persoana cu care am avut o discutie inainte mi-a zgariat masina cu cheia. Mi-a zgariat portbagajul, aripa spate dreapta, portiera. Am fost la politie am depus plangere si acum urmeaza sa o gaseasca pe domnisoara. Intrebarea este cat sa ii cer despagubire? Cum sa procedez? ( se vede in filmarea din parcarea mallului cum vine direct spre masina mea si o zgarie cu cheia si dupa merge in mall la cumparaturi linistita) Ce o va sanctiona pe ea? cu amenda? cat valoreaza amnda? masina este un Renault Clio
Cel mai recent răspuns: ContSters316236 , utilizator 11:20, 11 Martie 2014
si pe langa valoarea reparatiei care ar fi valoarea maxima pe care ar trebui sa o cer pentru a-mi acoperi celelalte cheltuieli si care este procedura. Imi puteti explica care sunt pasii de la inceput pana la sfarsit al acestui caz si care sunt caile de atac?
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2014
ContSters316236, utilizator
Vreau sa inchid topicul. Va multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

plângere penală pentru distrugere auto. ajută filmările camerei de la luneta mașinii? alexandrupopescu2 alexandrupopescu2 Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. S-a eliberat un loc de parcare si am parcat. Un individ cu o doamna care era in fata mea cu avariile ... (vezi toată discuția)
Maºina zgâriatã sistematic de un vecin roolly roolly Mi-am găsit sistematic maşina zgâriată pe capota portbagajului. Iniţial am dat vina pe copii care se joacă în zonă. Am găsit într-o dimineaţă un ... (vezi toată discuția)
Am fost blocat în parcarea unei firme și abia am reușit să ies. ulterior m-a sunat cel care mă blocase și mi-a cerut 1.000 de lei ca să nu mă reclame că i-am zgâriat mașina. care ar fi rezolvarea? Stanciuscm Stanciuscm Buna seara am si eu o intrebare, in aceasta seara am fost pana la fan curier si o persoana m-a blocat intentionat motivand ca asa parchez . Am terminat treaba ... (vezi toată discuția)