avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare creante
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare creante

Buna ziua,
In anul 2006 am facut un credit de nevoi personale, unul in valoare de 30.000 ron iar cel de al doilea de 10.000 ron. Am platit 4 ani la banca, apoi din motive familiale si financiare nu am mai putut achita ratele.
Sunt data in judecata si mi s-a pus oprire pe salariu.
primul credit a ajuns la suma de 60.000 ron, iar al doilea la 20.000 ron. suma fiind stabilita de firma de recuperare.
Este normal ca in interval de 4 ani sa se ajunga la asa sume uriase?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Eu sunt despartita de sot, am un copil minor in intretinere. El nici nu vrea sa auda de credite. Vreau sa impart cu el creditele
Va rog sa ma ajutati
Cu multumiri



Cel mai recent răspuns: Flori1967 , utilizator 12:15, 16 Aprilie 2014
Buna ziua,
Mi s-a pup oprire pe salariu jumatate de catre Executorul judecatoresc, si m-am trezit ca mi s-a mai luat inca 350 lei de pe cardul de salariu. Suma sepaseste valoarea stabilita de catre instanta judecatoreasca. L-am sunat pe domnul Expert i-am adus la cunostiinta acest fapt, nu m-a ascultat, am ripostat la nervii pe care ii aveam si i-am spus daca nu mi se restituie suma oprita de pe card o sa vin la cabinet si le fac scandal. Mi-a inchis telefonul si nu a mai raspuns. L-am sunat a doua zi si mi-a spus ca mi-a facut plangere la parchet.
Cum este posibil, eu sunt ce-a pagubita de bani, mi s-a retinut mai mult decat prevede instanta si tot pe mine ma citeaza la parchet?
Ce trebuie sa fac sa imi recuperez diferenta de bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mirelacolpos mirelacolpos M/a preluat firma Kruk International pentru o datorie de 60000 lei negarantata. Mi/a fixat o rata de 900lei lunar dar nu/mi pot permite decat 600/700 ... (vezi toată discuția)
Reclamatie banca ContSters478698 ContSters478698 Buna ziua. Vreau sa fac o reclamatie catre banca BRD. Am un credit ipotecar de 2 ani(find casatorita la vremea aceea), intre timp am divortat si nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- imposibilitate plata bursy_bmf bursy_bmf Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Sotia mea are un credit contractat la o banca in valoare de vreoa 60000. Am platit la la el vreo 3 ani. Rata lunara ... (vezi toată discuția)