avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaport minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaport minor

As vrea sa plec cu baietelul meu in italia. El are 8 ani. Am hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila si as dori sa stiu daca este necesar acordul tatalui? Este necesara intocmirea unui pasaport? Pasaportul se face pe numele tutorelui legal sau pe numele copilului minor?
Astept raspuns.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:43, 28 Martie 2014
Am hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila

Pare ca ati divortat inainte de 2011, probabil scrie ca minorul va este incredintat spre crestere si educare, ii puteti face pasaport individual pe baza sentintei (nu se mai includ copiii in pasaportul parintilor).
Doar cu pasaport puteti iesi din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua laura-maria laura-maria as vrea sa stiu de ce acte am nevoie ptr al aduce pe fiul meu ,in varsta de trei ani si jumatate , in italia. mentionez ca sunt divortata de tatal lui si ca ... (vezi toată discuția)
Acord parinte pentru pasapoarte minori vip2you17 vip2you17 vreau sa plec in spania am doi copii de 9 si 5 ani fostul sot nu vrea sa-mi dea procura sa pot iesi din tara pt ca nu vrea el ce trebe sa fac copiii sint sub ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor corina0 corina0 as dori sa stiu si eu cum poate un copi de 17 ani sa iese din tara cu sora mai mare , aceasta fiind majora, iar parintii fiind divortati , copii incredindati ... (vezi toată discuția)