Daca aveti noroc este posibil ca firma sa fie radiata din registrul comertului pentru nedepunerea bilanturilor, asta daca intre timp nu se trezeste administratia financiara sa va amendeze pentru nedepunerea bilanturilor si a declaratiilor.E cam riscant.
De unde ati scos 2300? Impozitul minim este 2.200, iar pentru anul in curs, in jur de 1700.
Ca multi altii din tarisoara noastra, am si eu un SRL fara activitate de la infiintare si doresc sa dizolv aceasta societate din acelasi motiv ca toti ceilalti.Uitandu-ma printre acte am dat de un Certificat constatator care atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere conform careia firma nu desfasoara activitatile prevazute in actul constitutiv sau modificator in spatiul destinat sediului social, iar valabilitatea acestuia este pana la data inceperii activitatilor prevazute in Ob de activitate.
Ce parere aveti voi?am vreo sansa ca acest certificat sa imi serveasca in cazul impozitului forfetar..sau nu are nici o treaba?
Cosima a scris:
Ca multi altii din tarisoara noastra, am si eu un SRL fara activitate de la infiintare si doresc sa dizolv aceasta societate din acelasi motiv ca toti ceilalti.Uitandu-ma printre acte am dat de un Certificat constatator care atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere conform careia firma nu desfasoara activitatile prevazute in actul constitutiv sau modificator in spatiul destinat sediului social, iar valabilitatea acestuia este pana la data inceperii activitatilor prevazute in Ob de activitate.
Ce parere aveti voi?am vreo sansa ca acest certificat sa imi serveasca in cazul impozitului forfetar..sau nu are nici o treaba?
Ati avut deschise puncte de lucru in care ati declarat ca desfasurati vreo activitate?
Treaba cu radierea din registrul comerturilor pentru nedepunerea bilanturilor exista doar in teorie, pentru ca in practica nu prea am auzit sa se intample asa ceva...
Impozitul minim este intr-adevar de 2200 ron, ceea ce ma nedumereste este valoarea de 1700 de ron pentru anul in curs... De ce 1700 RON si nu 2200 pentru anul in curs? :-/