avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina -cu decizia instanta de admitere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina -cu decizia instanta de admitere in cazul neplatii taxei de timbru

Buna seara,

Doresc sa inmatriculez o masina adusa din italia. In cateva zile voi primi decizia instantei cu ajutorul careia o pot inmatricula fara plata taxei de timbr( de poluare). In timpul procesului mai exact in luna noiembrie 2013 am fost la RAR si am scos certificatul de autenticitate pe care l-am depus la dosar. Vreau sa stiu daca atunci cand voi merge la politie pentru inmatriculare pot sa folosesc certificatul de autenticitate pe care il am sau trebuie sa merg sa iau altul? Mentionez ca masina nu a mai fost folosita de 1 an de zile pentru ca are numerele expirate.
Va multumesc
O seara buna
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 2 Aprilie 2014
Este valabil documentul emis de RAR in 2013
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare IoanK IoanK Buna ziua, multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si in instanta, nu o sa dau nume. Am cateva intrebari. 1. Dupa ce am castigat in instanta ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu 2016 gogutzu89 gogutzu89 Se poate inmatricula o masina adusa din Germania fara a plati taxa de mediu ? Daca se poate care ar fii metoda , cat ar costa si cat timp dureaza aproximativ ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Paul1306 Paul1306 doresc sa imi cumpar o masina iar ,daca masina e inmatriculata in alta tara, ce trbuie sa am in vedere? (vezi toată discuția)