avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire program vizitare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire program vizitare copil

fostul sot spune ca la data de 29 aprilie la ora 10, va avea loc proces civil cu privire la marirea programului de vizita la baietel. problema e ca eu nu am primit nici o citatie si nu stiu daca sa ma prezint sau nu? se poate judeca ceva in lipsa mea?
Cel mai recent răspuns: STEFANIA - LIDIA WERBIC , Avocat 22:49, 29 Aprilie 2009
Dar se poate face si recurs apoi.
Insa cel mai bine ar fi sa veniti la termen si sa va aparati intrucat in recurs nu s-ar stii ce iese daca obtine castig de cauza.
Se poate face o casare cu trimitere spre rejudecare.
da,dar se amana prea mult,amavut eudosar la sect 5 anisi au dat termen pe 26 mai si ieri tot la 5 pe 1 iunie,duce tiva maine
desi divortul s-a pronuntat de comun acord, realitatea a fost relatia lui extraconjugala;la momentul actual s-au casatorit si au si un copil impreuna, diferenta de varsta intre copii nostrii fiind de 2 ani, baietelul nostru avand acum 3 anisori. Eu v-as ruga mult sa-mi spuneti daca pot avea dreptul de a nu fi de acord cu dorinta lui de a lua copilul la domiciliul lui, in conditiile in care copilul este inca mic, iar el nu doreste sa aibe cu mine nici un fel de legatura in ceea ce priveste copilu spunand ca nu e treaba mea ce face el cu copilul in timpul lui de vizita. si un cadou daca il cumpara , nu il da acasa, ci il opreste la el ...........
da,bineinteles ca va puteti opune,mai ales ca ar afecta psihoemotional copilulmai ales ca are si un alt copil,copilulo nu intelege. [EDITAT]. La ce sector e?
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2009
ContSters20980, utilizator
Da, in cazul in care te grabesti cu castigarea procesului si instanta amana judecata e rau.

E dreptul dvs sa sustineti ce considerati tot asa cum si instanta are dreptul de a decide asa cum considera.

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Adoptie - prezentare la proces valentindaniels valentindaniels Buna ziua. Impreuna cu sotia am inceput anul trecut procedurile de adoptie....Recent ne-a fost prezentat un baietel si am hotarat sa continuam procedura de ... (vezi toată discuția)
Inscris dapetria dapetria Buna ziua, Printr-o citatie am fost chemata in instanta in calitate de recurent, pentru \"Recurs- partaj judiciar. In caz de neprezentare a partilor, se va ... (vezi toată discuția)