avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mahala la sedintele de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mahala la sedintele de bloc

Probabil ca unii dintre noi se vor distra la acest subiect dar e trist ce se petrece, chiar daca, probabil, se intampla frecvent si la altii.
Eu nu am avut pina acum un an experienta cu sedintele de bloc.
De un an de zile ma implic si particip la toate. La aceste sedinte vin, mereu, 4 sau 5 indivizi, oameni care sunt membri ai comitetului si presedinta care:

- birfesc pe proprietarii absenti, vorbesc urit despre ei
- nu urmaresc nici un subiect
- nu voteaza
- fac poante de foarte proasta calitate si rid continuu de subiecte fara valoare pentru sedinta (Misto-uri ieftine, de mahala, la adresa unuia sau a altuia, altii decit ei, desigur).

Oamenii cu bun simt din bloc nici nu mai participa la aceste sedinte, din acest motiv, li s-a facut sila.
Daca le spui ceva, sar si injura, vorbesc urit, te iau la misto si nu-ti mai vine sa spui nimic.
Noi toti stam si ne uitam, nu ne vine sa credem de ce tupeu au.
Nu stiu ce ar fi mai bine de facut, poate v-ati confruntat si dvs. cu aceasta situatie.
Eu una nu merg la sedinte pentru a-mi pierde timpul si a birfi, am altele de facut. Nu stiu cum ar putea fi adusi la subiect si sa inceteze cu mahalaua.
Daca ei sunt in conducerea asociatiei (pentru ca nu a dorit nimeni sa fie si ei au acceptat) si fac asta... atunci ... nu stiu daca se mai poate face ceva.
Ah, uitam sa spun ca la activitatea asociatiei, la ce ar trebui ei sa faca pentru bloc au un mare 0. De luni de zile nu au facut ABSOLUT nimic. Desigur ca ar trebui schimbati insa... nu va dori nimeni sa fie in locul lor si ei pe asta se bazeaza cand au o asemenea atitudine de sfidare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 08:29, 2 Mai 2009
D-na Dana ati spus initial ca: "De un an de zile ma implic si particip la toate. La aceste sedinte vin, mereu, 4 sau 5 indivizi, oameni care sunt membri ai comitetului si presedinta care..."
Apoi ma certati : "Sunteti in eroare. Nu sunt membra a nici unui comitet executiv..."
Atunci la ce fel de sedinte participati dv, la care toate sedintele din ultimul an, cum spuneti ?
Eu nu cert pe nimeni. A participa la sedinte si a te implica nu inseamna sa fii neaparat in functie de conducere.
De ce aveti aceasta idee?
A te preocupa ce se intampla e chiar asa ceva nemaintilnit?
In ce tara traim, cum e posibil asa ceva?
E normal sa-mi pese de proprietatea mea!!!!!
Cred ca ati inteles putin gresit. Dl. Adrian a fost surprins de faptul ca ati lasat impersia ca ati participat la multe sedinte, or adunari generale nu se fac prea multe pe an. Sedintele comitetului executiv sunt lunar, si de aceea era oarecum just sa presupuna ca despre acestea vorbiti. N-a spus nimeni ca e "nemaintalnit" ca un proprietar sa se preocupe, dimpotriva :)
In 16 Iulie 2008 ati scris: "Sunt vicepresedinta unei asociatii dintr-un bloc nou, de fapt nu este inca asociatia de proprietari infiintata ci in curs de infiintare...” – poate (si) aceasta e afirmatia pe care s-a bazat dl Adrian...
Da, sa inteleg ca sunt un personaj important daca mi se citesc postarile anterioare, daca domnul Adrian tine minte ce am spus eu un luna iulie anul trecut.... =D>
Tot acolo am scris si ca am demisionat.
Ma bucura faptul ca e un membru de aici atat de protejat incat doi altii sar sa argumenteze argumentele dumnealui.
Ma bucur pentru ca asta este o atmosfera sanatoasa de forum si desigur se va intampla la fel si in cazul altor membri ale caror cuvinte au fost gresit intelese.
Ca sa il protejez si eu pe dl. Adrian, sa nu se mai supere , m-am gandit sa nu mai indrazanesc sa-i raspund vreodata in vreun fel.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2009
Dana Marin, utilizator

Alte discuții în legătură

Comitet executiv indiferent si inactiv Costica33 Costica33 Cam asa se poate spune ca e atmosfera de la noi de la bloc. \"Ma doare in basca\" - adica pe nimeni nu intereseaza de nimica. Nu vin la sedinte, nu comunica, ... (vezi toată discuția)
Un subiect delicat - convocatorul ag Costica33 Costica33 Buna ziua si sa scapam de nameti! Am o intrebare mare: in pregatirea adunarii generale e obligatoriu ca toti membrii asociatiei sa fi fost convocati si, in ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu tomasso tomasso Reprezinta un abuz atitudinea presedintelui asociatiei de proprietari de a interzice autoritar participarea membrilor asociatiei la sedinta com. executiv ... (vezi toată discuția)