Probabil ca unii dintre noi se vor distra la acest subiect dar e trist ce se petrece, chiar daca, probabil, se intampla frecvent si la altii.
Eu nu am avut pina acum un an experienta cu sedintele de bloc.
De un an de zile ma implic si particip la toate. La aceste sedinte vin, mereu, 4 sau 5 indivizi, oameni care sunt membri ai comitetului si presedinta care:
- birfesc pe proprietarii absenti, vorbesc urit despre ei
- nu urmaresc nici un subiect
- nu voteaza
- fac poante de foarte proasta calitate si rid continuu de subiecte fara valoare pentru sedinta (Misto-uri ieftine, de mahala, la adresa unuia sau a altuia, altii decit ei, desigur).
Oamenii cu bun simt din bloc nici nu mai participa la aceste sedinte, din acest motiv, li s-a facut sila.
Daca le spui ceva, sar si injura, vorbesc urit, te iau la misto si nu-ti mai vine sa spui nimic.
Noi toti stam si ne uitam, nu ne vine sa credem de ce tupeu au.
Nu stiu ce ar fi mai bine de facut, poate v-ati confruntat si dvs. cu aceasta situatie.
Eu una nu merg la sedinte pentru a-mi pierde timpul si a birfi, am altele de facut. Nu stiu cum ar putea fi adusi la subiect si sa inceteze cu mahalaua.
Daca ei sunt in conducerea asociatiei (pentru ca nu a dorit nimeni sa fie si ei au acceptat) si fac asta... atunci ... nu stiu daca se mai poate face ceva.
Ah, uitam sa spun ca la activitatea asociatiei, la ce ar trebui ei sa faca pentru bloc au un mare 0. De luni de zile nu au facut ABSOLUT nimic. Desigur ca ar trebui schimbati insa... nu va dori nimeni sa fie in locul lor si ei pe asta se bazeaza cand au o asemenea atitudine de sfidare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
Dana Marin , utilizator
08:29, 2 Mai 2009