avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare acces garaj de catre clientii a doua firme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare acces garaj de catre clientii a doua firme

Buna ziua,

Am probleme cu accesul in garajul -proprietate din cauza a doua firme ce au inchiriat un spatii comerciale, in imobilul ce se afla construit pe hotar cu garajul meu. Langa garaj se afla in continuare si locuinta mea. Aceaste firme sunt - una de reparatii automate cafea si alta de croitorie, ambele desfasurandu-si activitatea incalcandu-mi astfel dreptul de folosinta a imobilului , accesul in locuinta si in garaj . Am facut nenumarate demersuri la politia comunitara, care de cele mai multe ori nu au echipaje sa se deplaseze in teren , vin f tarziu cand deja cei ce imi blocheaza garajul pleaca.
Am facut demersuri la politia rutiera am explicat ca strada are o latime mai mica de 6 m si nu poate fi posibila stationarea conform legislatiei rutiere.Alteori politia a venit si a constatat ca in acea zi in intervalul orar de la ...la, nu a parcat nimeni in fata garajului meu, dar culmea ei au venit intro zi nelucratoare... Cum se poate anula autorizatia de functionare pentru blocarea accesului in locuinta ? Exista vreo baza legala in acest sens? Va rog sa ma ajutati cu sfaturi .Mentionez ca firmele sunt societati comerciale - srl.Pot cere anularea autorizatiei de functionare pentru lipsa folosintei imobilului proprietate primariei in instanta, sau sa dau in judecata proprietarul imobilului pe raspundere civila delictuala? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Regulament pentru aplicarea oug 195/2002, art. 143, litera d): adonys adonys HG 1391/2006 Regulament pentru aplicarea OUG 195/2002, art. 143, litera d: \"Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor: d) in dreptul cailor de ... (vezi toată discuția)
Utilizarea spaþiului public mariusmarian68 mariusmarian68 Bună ziua! Am un garaj, cumpărat în urmă cu câţiva ani. Din garaj sunt doi metri până la stradă. Deseori, câte o persoană îşi lasă maşina ... (vezi toată discuția)