avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS venituri obtinute de minori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS venituri obtinute de minori

In anul 2010 , fiica mea minora a obtinut venituri din drepturi de proprietate intelectuala. Contractul a fost incheiat pe numele meu, ca reprezentant legal. Dupa aproape 4 ani primesc de la Fisc un titlu executoriu si mi se opresc de pe card sume datorate CAS. E legal?

Alte discuții în legătură

Succesiune notariala simina radasanu simina radasanu Supun atentiei dumneavoastra, cu rugamintea unui raspuns amanuntit, urmatoarea situatie: Bunica, numita in continuare, A , decedeaza acum 6 ani. Aceasta are ... (vezi toată discuția)
Plata contribuției la cass pentru persoanã fãrã venit ContSters191698 ContSters191698 Am primit de la Casa OPSNAJ o adresă prin care mi se aduce la cunoștință că le datorez suma de 1036 ron (+ 400 ron dobânzi și ... (vezi toată discuția)
Incheiere conventie civila cu o persoana neautorizata Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Se poate incheia o conventie /contract civil/a de prestari servicii cu o persoana cu meseria de formator care nu este PFA? Daca da ce contributii ... (vezi toată discuția)