avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Prim-ministrul poate fi dat in judecata pentru ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Prim-ministrul poate fi dat in judecata pentru afirmatii mincinoase facute la tv?

Stiu ca pare ciudata intrebarea.
İdeea este ca prim-ministrul a declarat la tv ca toate pensiile se vor acorda mai devreme, fara sa specifice faptul ca aceia care isi ridica pensiile din banci, le vor primi la aceeasi data ca de obicei.
Dupa acel anunt, am observat pensionari agitati in fata bancilor, fiind siguri ca isi vor primi pensiile mai devreme decat de obicei, deoarece asa a declarat prim-ministrul la tv.
Nici ieri, pana la ora 15 acesti pensionari nu isi primisesera banii si erau foarte suparati.
İntrebarea pe care am pus-o aici, si-o puneau si ei.
Este posibil ca un prim-ministru sa fie actionat in judecata pentru declaratiile facute care nu concorda cu realitatea?
Ca tot se cauta "un vinovat", poate ne amintim si de marile banci Bancoop si Credit-Bank.
Eu imi amintesc perfect de televizorul Hermes dat in rate pentru care am platit o caruta de bani :bow:
Exista si continuare.
Nu pot spune ca este adevarat ce scrie aici, dar (exista un mare "dar")...
[ link extern ]
tarkan a scris:

Ca tot se cauta "un vinovat"

Tocmai stabilisem că nu căutăm un vinovat, deoarece nu ajută la nimic.
În loc de vinovat mai bine am căuta soluții.

Se pare că asta nu prea poate lumea. Să găsească soluții. În schimb vrea vinovați. ;)
Este unul dintre motivele pentru care lucurile nu se schimbă.

PS
Consider că e o pierdere de timp cititul unor asemenea biografii...
Ultima modificare: Duminică, 4 Mai 2014
Patrick_, utilizator
Solutii s-au tot gasit, dar cine sa le aplice?
Doar 30% din populatie?
:D

Păi asta e poblema.
Că nu poate nimeni să găsească o soluție care să fie acceptată de peste 50%...
Fiecare se crede mai deștept. Cei care găsesc soluții nu acceptă opiniile celorlalți, iar cei care nu găsesc, nu vor să discute cu cei care ar propune ceva. ;)

Până nu-și vor da seama de asta... „sistemul va fi același” și lumea nu are de ce să se mai plângă.

Își merită soarta deoarece este neputincioasă.
Iar neputința... se plătește. :)
Patrick_ a scris:

Păi asta e poblema.
Că nu poate nimeni să găsească o soluție care să fie acceptată de peste 50%...

asa s-au gandit si-alde basescu cu ponta. si-au bagat cvorum 50%.:slap:

cunosteau, desigur, cunosteaau...

nu poate nimeni să găsească o soluție care să fie acceptată de peste 50%... nu poate nimeni să găsească o soluție care să fie acceptată de peste 50%... nu poate nimeni să găsească o soluție care să fie acceptată de peste 50%...

pai daca e asa, adica ... nu poate nimeni să găsească o soluție care să fie acceptată de peste 50%...

de ce lumea... iși merită soarta ??????????????????????????????????... ??????

si culmea, chestia asta si se plătește:slap:

nu pot sa cred, pentru ceva IMPOSIBIL ("nu poate nimeni") , esti si raspunzator, iti meriti soarta... si trebuie sa platesti:rofl:

Alte discuții în legătură

Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
O radiografie a clasei politice romanesti. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Circula pe internet. Manifestul Romanului Disperat ! Protestez ! NU este necesar ca toti sa fie de acord cu cele de mai jos. Nu înţeleg de ce ţipă ... (vezi toată discuția)
Plângere penalã pe numele presedintelui suspendat pentru trãdare si nu numai Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Avocata M. A. şi profesorul american de origine română I. R., semnatar al Cartei 77, analist politic timp de 30 de ani în New York şi membru al United ... (vezi toată discuția)