avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Apicultura - Finanare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Apicultura - Finanare

Buna ziua,
Am 28 ani si ma intereseaza sa ma ocup de albine.
Am vazut ca sunt programe - fonduri nerambursabile pentru tineri intreprinzatori unde UE ofera pana la 25mii euro, iar eu sunt obligat sa investesc 30% in urmatorii ani.

In acest moment eu nu am decat un loc inchiriat de la primarie: 250 mp, si platesc 350 ron anual.

Ce trebuie sa fac pentru a accesa aceste fonturi (nerambursabile, fara cotizatie din partea mea) ? Trebuie sa am un numar de stupi si cu banii proveniti de la UE sa ma dezvolt, sau se poate ca eu sa nu am nimic si prin aceste fonduri sa imi deschid un PFA, sa cumpar albine, si tot ce trebuie?

Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Trecere inventar pe srl Iulian2016 Iulian2016 Buna ziua, Am deschis de curand un SRL si am o situatie mai delicata pe care nu stiu cum sa o rezolv legal si juridic. De-a lungul ultimilor 4 ani m-am ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile crestere albine kta87 kta87 Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ... (vezi toată discuția)