avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere prealabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere prealabila

In conditiile in care am facut plangere prealabila conf. Legii nr. 554/2004 art.7 autoritatii ierarhic superioara, cine va da raspunsul ,cel caruia iam facut plangerea sau cel ce iam adresat plangerea.
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 29 Aprilie 2014
Interesanta opinie ,numai ca ``de unde... `` exact din raspunsul dumnealor la plangerea mea care au incadrato ca si petitie dupa cum reesea din raspuns si in alta ordine de idei,de cand o unitatea centrală, cu personalitate juridică şi competenţă teritorială generală da spre solutionare unei unitati subordonate plangerea mea prealabila in loc sa constate dumnealor poate totusi sa facut vreun abuz de vreun subordonat.
Va multumesc pt indrumare !!
Nu este primul caz si nici ultimul, in care instituțiile ierarhice superioare trimit petitiile spre solutionare la instituțiile subordonate lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de introducere a unei actiuni in contencios administrativ dupa primirea raspunsului la plangerea prealabila? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Cum legile se tot modofica de la o zi la alta, am si eu urmatoarea intrebare ca sa fiu sigur si sa nu fac vreo gresesala: [b]Care este termenul ... (vezi toată discuția)
Raspuns la petitii costintancu costintancu ce se poate face atunci cand o institutie de stat nu-ti da raspuns la petitie in termen legal, termenul fiind depasit cu peste un an fata de solicitarea ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ sau comisia de arbitraj? emillius emillius Buna ziua, Intr-o problema cu o institutie publica, actiunea in contencios administrativ este diferita de cea in Comisia de arbitraj a autoritatii ierarhic ... (vezi toată discuția)