daca la angajare semnez o declaratie pe propria raspundere ca nu detin alte contracte de munca si ca nu detin carnet de munca si lucrurile nu sunt chiar asa de adevarate ce consecinte ar putea avea acest fapt?
situatia e ca eu in data de 28 mi-am dat demisia si mi s-a desfacut contractul de munca in conditii nu prea prietenoase ,iar in data de 30 mi s-a modificat contractul de munca de la inactiv la activ fara ca eu sa fi semnat vreun act sau un contract...si cand m-am angajat am semnat noul contract si pentru ca aveam nevoie de o adeverinta de vechime am fost la itm pentru ca stiam ca nu o sa obtin adeverinta de la fostul loc de munca si am aflat de situatia asta...asta a fost dupa ce am semnat contractul si declaratia pe propria raspundere....si cei de la hr mi-au zis ca in conditia in care se mai schimba optiunile(eu am declarat noul loc de munca ca fiind de baza) sa ii anunt.nu stiu cat va dura situatia asta pentru ca nimeni nu plateste contributii pentru un angajat asa degeaba....
Acea declaratie este pentru deducerea personala.
Din ce inteleg eu, acum aveti 2 contracte de munca full time. Puteti sa aveti un singur contract pe 8 ore. Deasemenea, de deducerea personala puteti beneficia doar la un singur loc de munca.